G. Varnaitė per šventes siūlo puoštis aksomo, nėrinių suknelėmis

Kaip atrodyti per svarbiausias ir didžiausias metų puotas – Kalėdų bei Naujųjų metų sutikimo šventes – derėtų pasvarstyti iš anksto. Kapsint paskutinėms minutėms iki svarbaus meto, pirkimo ir svarstymo „ką rengtis?“ karštinė tampa ne tokia miela, kokia galėtų būti.

G.Varnaitė sako, kad per šventes suspindėti galima ne tik blizgučiais.
G.Varnaitė sako, kad per šventes suspindėti galima ne tik blizgučiais.
Šventėms stilistė siūlo rinktis sodrias spalvas.<br>AP nuotr.
Šventėms stilistė siūlo rinktis sodrias spalvas.<br>AP nuotr.
Šį sezoną itin madingas aksomas.<br>AP nuotr.
Šį sezoną itin madingas aksomas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Rugilė Ereminaitė („Lietuvos rytas“)

Dec 11, 2015, 9:35 AM, atnaujinta Sep 30, 2017, 2:30 AM

Pasinaudojus profesionalų patarimais galima susikurti keletą ne tik klasikinių blizgių, bet ir labai stilingų šventinių derinių. Savo puošnių įvaizdžių vizijomis šiųmetėms šventėms pasidalino talentinga stilistė Gabija Varnaitė.

Blizgučiai ir žvyneliai – neatsiejama šventinio laikotarpio dalis. Jie niekada nebuvo išėję ir neišeis iš mados. To visai ir nereikia. Manau, kad saikingas jų įtraukimas į garderobą gali padėti sukurti puikų įvaizdį ir aprangai suteikti pompastikos bei šventinės nuotaikos“, – aiškino stilistė Gabija.

Ji patikino, kad niekada nesuklysite pasirinkusios blizgią ar žvyneliais siuvinėtą suknelę ar švarką. Nors ne blogesnis variantas apsiriboti tiesiog blizgia delnine ar masyviais auskarais. Jei nenorite prašauti, rinkitės tik vieną blizgią įvaizdžio detalę.

Tačiau ir G.Varnaitė sako, kad per šventes suspindėti galima ne tik blizgučiais. „Būtent šiam sezonui moterims siūlyčiau rinktis aksomą, nėrinius bei raštus. Tai pagrindiniai akcentai, bylojantys apie prabangą, eleganciją ir skonį“, – aiškino stilistė.

Ji siūlo derinti nėriniuotą suknelę su aksominiu švarku arba dėvėti aksominę suknelę su nėrinių elementais. Taip pat pataria apsiriboti tik sodriomis spalvomis ir daugiau žaisti skirtingomis audinių tekstūromis, nebijoti masyvių raštų.

Į garderobą G.Varnaitė siūlo įtraukti kailio elementų – tai privalomas sezono akcentas, puikiai tinkantis esant šaltiems orams, ypač per šventes.

„Siūlyčiau įsigyti kailinius ar kailinę liemenę, galiausiai paltą su kailio elementais. Atkreipkite dėmesį į sodriai žalią ar vyno spalvą, aukso elementus. Šį sezoną siūloma nebijoti subtiliai atidengti šiek tiek daugiau kūno. Netgi derindamos sunkius audinius, tokius kaip aksomas, galite labiau apnuoginti kojas, nugarą, nebijoti gilesnių iškirpčių“, – aiškino G.Varnaitė.

Vis dėlto stilistė primena: nederėtų perlenkti lazdos su aksesuarais ir blizgiais elementais. Juk niekam nesinori užgožti šventinės eglutės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.