Joringis Šatas per šventes siūlo nepamiršti ir kelnių

Kaip atrodyti per svarbiausias ir didžiausias metų puotas – Kalėdų bei Naujųjų metų sutikimo šventes – derėtų pasvarstyti iš anksto. Kapsint paskutinėms minutėms iki svarbaus meto, pirkimo ir svarstymo „ką rengtis?“ karštinė tampa ne tokia miela, kokia galėtų būti.

Joringis mano, kad tiek blizgučiai, tiek žvyneliai yra šventiška ir puošnu.
Joringis mano, kad tiek blizgučiai, tiek žvyneliai yra šventiška ir puošnu.
Joringis pataria nepersistengti puošiantis blizgiais rūbais ir aksesuarais.<br>AP nuotr.
Joringis pataria nepersistengti puošiantis blizgiais rūbais ir aksesuarais.<br>AP nuotr.
Puošnios kelnės gali puikiai pakeisti sijoną.<br>AP nuotr.
Puošnios kelnės gali puikiai pakeisti sijoną.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Rugilė Ereminaitė („Lietuvos rytas“)

2015-12-26 14:51, atnaujinta 2017-09-27 08:34

Pasinaudojus profesionalų patarimais galima susikurti keletą ne tik klasikinių blizgių, bet ir labai stilingų šventinių derinių. Savo puošnių įvaizdžių vizijomis šiųmetėms šventėms pasidalino talentingas stilistas Joringis Šatas

Be blizgių detalių puošnų įvaizdį įsivaizduoti nėra lengva, tačiau galima kūrybiškai varijuoti tų detalių kiekiu ir netgi susikurti šventinę išvaizdą visai be jų.

Joringis mano, kad tiek blizgučiai, tiek žvyneliai yra šventiška ir puošnu, tačiau, norint gerai atrodyti, jis pataria įvaizdžio blizgučiais neperkrauti.

„Nebūtina renginyje atrodyti kaip Kalėdų eglutei. Galite rinktis suknelę iš žvynelių, tačiau tokiu atveju kitos detalės turėtų būti subtilesnės: kukli delninė, vienspalviai aukštakulniai ir auskarai padės taip atrodyti, kad nebus gėda eiti į žmones“, – aiškino J.Šatas.

Kaip alternatyvą jis siūlo blizgios palaidinės ir klasikinių kelnių ar sijono derinį. Pasak stilisto, tokiu atveju galima daugiau žaisti derinant ryškesnius ir blizgesnius batelius, delninę ir auskarus. O pasirinkus itin kuklią minimalistinę suknelę jis drąsina autis ryškius ar žėrinčius aukštakulnius, čiupti ryškesnę rankinę ir dabintis masyviais papuošalais.

„Siūlyčiau nepamiršti kelnių. Dažnai jos atrodo daug stilingiau nei paprasta suknelė. Plačios kostiumo tipo kelnės, tiesaus kirpimo švarkas, aukštakulniai ir masyvūs auskarai – tokia yra mano pirmoji vizija prabilus apie vakarėlį“, – dėstė J.Šatas.

Stilistas paaiškino, kad vakarėliams puikiai tinka ne tik blizgučiai, bet ir plunksnos: suknelė ar švarkas su plunksnų antpečiais atrodys itin prabangiai. Kaip ir masyvūs papuošalai, nors reikėtų vengti tuo pat metu puoštis dideliais auskarais ir koljė. Masyvų kaklo papuošalą derėtų derinti tik su mažais auskarais, o masyvius auskarus galima derinti ir su apyrankėmis bei žiedais.

„Svarbiausia, kaip ir kuriant bet kokį įvaizdį, neatrodyti pigiai. Neapkraukite savęs nereikalingais daiktais ir nemanykite, kad brangi etiketė garantuos puikų įvaizdį“, – sakė stilistas.

Per Kalėdų šventes ketinančioms likti namie J.Šatas taip pat turi puikų jaukaus šventinio įvaizdžio pasiūlymą.

„Kadangi šio sezono tendencijos labai palankios mėgstančioms šilumą, pasirinkę golfą ar didelį stambaus mezgimo megztinį neprašausite. Derinkite juos su bet kuo: džinsais, klasikinėmis kelnėmis, įvairių modelių sijonais – nuo pieštuko iki pūsto. Su tokiu deriniu jausitės patogiai ir atrodysite stilingai“, – teigė J.Šatas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.