Astą Valentaitę papiktino Agnės Jagelavičiūtės neprofesionalumas

Po M.A.M.A. muzikos apdovanojimų iki šiol netyla kalbos apie viešnių stilių. Savo nuomonę šiuo klausimu išsakė ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė. Anot jos, jos kolegė stilistė Asta Valentaitė pasirinko netinkamos spalvos suknelę.

Stilistės Asta Valentaitė (kairėje) ir Agnė Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Stilistės Asta Valentaitė (kairėje) ir Agnė Jagelavičiūtė.<br>T.Bauro ir J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 2, 2016, 10:29 PM, atnaujinta Jun 9, 2017, 11:11 AM

Žurnalas „Stilius“ A.Valentaitę (kaip ir A.Jagelavičiūtę) išrinko vienomis iš stilingiausių šio renginio viešnių. Asta „Žalgirio“ arenoje vykusiame renginyje vilkėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus ilgą juodą suknelę. Tačiau ši užkliuvo Agnei (vilkėjusiai žalią Viktorijos Jakučinskaitės kostiumėlį).

Agne, nejaugi tikrai manai, kad ši, sadomazochistinių motyvų seksuali suknelė, tinkama vilkėti nuosaikioje puotoje?? Abejoju, ar taip atrodydama eičiau į renginį, tarkime, Valdovų rūmuose.

Aš suprantu, kad ši Juozo Statkevičiaus suknelė labiau tiktų Grammy muzikos apdovanojimams, bet pamaniau, kad šitaip apsirengusi galiu drąsiai stoti ir ant lietuviškojo raudonojo kilimo. Ir tai buvo vienas geriausių mano pasirinkimų, sulaukusių ovacijų ir pagyrų!

O vat pačiai šių dalykų, panašu, ėmė ir pritrūko… Smalsu, ką pakomentuotų Holivudo raudonojo kilimo etiketo žinovai, kalbėdami apie mano ir Agnės pasirinkimus… Ar aš tikrai prapuoliau juodoje minioje? Vargu. Šventa tiesa, kad kartais tiesiog geriau patylėti…

Ką, aš, dabar ir padarysiu, nekomentuodama Agnės vilkėto žaliojo kostiumėlio. Agnė savo komentaru apie mano įvaizdį per M.A.M.A muzikos apdovanojimus tik parodė visišką nežinojimą kur, kas ir kada yra tinkama vilkėti.

Sėkmės ugdant skonį, plečiant akiratį ir tobulėjant, nes dar tikrai yra kur. Beje, dar ir geros manieros nepamaišytų, nes išskirtinis stilius susideda ne tik iš teisingai sudėliotos drabužių eilutės“, – dėstė A.Valentaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.