Aktorė Monika Vaičiulytė atskleidė neįprastą lieknumo receptą

Antradienį švenčiama moters diena, todėl šia proga visą dieną feisbuke vyrai sveikina savo mylimas moteris, o pačios dailiosios lyties atstovės lepinasi dėmesiu. Šia proga aktorė Monika Vaičiulytė nusprendė atskleisti savo lieknumo paslaptį.

Aktorė Monika Vaičiulytė.<br>T.Bauro nuotr.
Aktorė Monika Vaičiulytė.<br>T.Bauro nuotr.
Aktorė Monika Vaičiulytė.<br>T.Bauro nuotr.
Aktorė Monika Vaičiulytė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-03-08 19:57, atnaujinta 2017-06-02 07:34

Mintimis aktorė pasidalijo savo paskyroje, teigdama, jog šiuo klausimu sulaukia labai daug klausimų.

„Šiandien Moters dienos proga, užėjo čia į vakarą kažkoks noras pasisakyti mums ir apie mus, Mielosios! Tik iškart įspėju, čia nėra labai rimtai, tad prašom įjungti humoro jausmą, jeigu jau skaitote.

Parašysiu, nes nutiko toks dalykas – tarp „Filtered“ žinučių radau daug nematytų, ne tų „kokia baisiai faina esu“ , žinoma, per moters dieną – miela, ir gilintis čia nereikia. Nuoširdziai sušildė komplimentai dėl vaidmenų, bet TIKRAI nustebino klausimai, ką gi darau, kad tokia gera figūra ir formos...

Na, kaip ir viskas – skonio reikalas, ane, bet šitas pralinksmino, nes aš kažkaip nepratus atsakinėt į tokius klausimus. Bet pagalvojau, gal Moterų solidarumo dieną galima pakalbėti, ypač, kad moterims tai visad aktuali tema. O dar prisimenu gerą seną anekdotą:

„Tarptautiniame moterų suvažiavime svarstomi du pagrindiniai klausimai: A. kaip padėti badaujantiems vaikams Afrikoje. B. ką daryti, kad nėra, ką apsirengti.“

Na tai, atsakysiu, apie tas formas. Aš konkrečiu momentu nesportuoju (labai gaila, nes būtų smagus laisvalaikis, bet..). Ačiū genams ir Dievuliui už tai, kokia esu. Šiaip aš daug nervinuosi DĖL MENKNIEKIŲ – gal tai padeda.

Jei labai rimtai – geriausia, mano galva, yra visi tempimo pratimai. Šiaip aš mėgstu vasarą dviratį, ir maudytis (na ne duše, kažkur vėsiau).

Valgau viską. Ką patarčiau tikrai veiksmingo ir išbandyto – bėkite, lėkite, skubėkite su aukštakulniais!!! Iš patirties sakau, kartą krausčiausi iš buto į butą, ir jau buvo šaltas sezonas, kai su kedukais nepaeisi, ir kažkaip gavosi, kad neturėjau aulinukų be kablų, tai noriu pasakyti, kai dvi savaites vilkau dėžes viena pati, be pagalbos, pirmyn atgal, su kablais, tai tikrai visas raumenynas buvo labai vietoj.

Žinoma, sako nesveika, ir senatvėj, kai busite senos bobutes, skaudės viską, bet įtariu, kad ir taip skaudės viską, tai... Koks skirtumas nuo ko... Tai tiek apie Moterišką solidarumą ir visą kitą gėrį, kuri turime. Svarbu džiaugtis savim ir per daug nesusireikšminti! Nebent per Moters dieną! Džiaugiuosi, kad mūsų pro-pro-pro-senelės iškovojo mums teisę nešiot kelnes ir sakyt, ką norim. Ir nesvarbu, kokio dydžio tos kelnes XS ar XL. Svarbu, kad mūsų žodžiai ir nuomone nebūtų XS“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: įvykiai Sakartvele – nauja kova tarp Rusijos ir Vakarų?