Ta pati suknelė, tik kita panelė: kuriai tiko labiausiai?

Vieno garsiausių lietuvių dizainerio Juozo Statkevičiaus kūryba žavi kiekvieną moterį. Žymios moterys taip pat nepraleidžia progos jo kūryba pasipuošti svarbiems renginiams.

Jurgita Jurkutė (iš kairės antra) ir Asta Valentaitė.<br>Asmeninio albumo ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Jurgita Jurkutė (iš kairės antra) ir Asta Valentaitė.<br>Asmeninio albumo ir „Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Asta Valentaitė per M.A.M.A apdovanojimus.<br>T.Bauro nuotr.
Asta Valentaitė per M.A.M.A apdovanojimus.<br>T.Bauro nuotr.
Jurgita Jurkutė (iš kairės trečia).<br>Asmeninio albumo nuotr.
Jurgita Jurkutė (iš kairės trečia).<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 24, 2016, 9:46 AM, atnaujinta May 31, 2017, 6:33 PM

Dar praėjusių metų gruodžio pradžioje dizaineris visus sukvietė į metų puotą – Vilniaus „Siemens“ arenoje pristatė 2016-ųjų pavasario ir vasaros kolekciją „Slaptas JS gyvenimas“. Kaip jis pats teigė, šis šou buvo skirtas tikrai ne silpnų nervų žiūrovams.

Podiumu žingsniavo žinomos Lietuvos moterys, tarp kurių ir stilistė Asta Valentaitė. Todėl svarbiam renginiui, M.A.M.A. apdovanojimams, kurie vyko sausio mėnesio pabaigoje, ji pasirinko juodą žemę šluojančią J.Statkevičiaus suknelę. Po renginio žurnalas „Stilius“ ją išrinko stilingiausia viešnia.

Bene gražiausia Lietuvos moterimi laikoma, aktorė Jurgita Jurkutė taip pat itin vertina dizainerio kūrybą. Svarbiai filmo „The Heritage of Love“ premjerai Markvoje, ji pasirinko tokią pačia suknelę.

Juozas Statkevičius! Bandžiau prisiminti, kiek kartų turėjau galimybę spindėti tavo sukurtų rūbų dėka. Tavo neišsenkančio ir ekscentriško talento dėka! Daugybę! Ir visada labai kruopščiai atsirinkdavau progas, kur tą spindesį nešti. Išskirtiniai televizijos renginiai, Gruzija, jau du metus iš eilės Diner De Gala, ypatingi apdovanojimų vakarai... O šį vakarą Maskva. Ji niekada nemiega Ir esu tikra, tavo dėka, ilgai nemiegos“, – dar prieš renginį rašė ji.

Ketvirtadienio rytą ji parodė, kaip atrodė su suknele, kuri jai labai tiko. Žinoma, draugai bei gerbėjai moterį gyrė už tai, kad ne ją, o ji puošia suknelę.

„Šiandien, net ir ne Lietuvoje, jaučiausi ypatingai. Apsupta mylimų ir garbių žmonių filmo „The Heritage of Love“ premjeroje. Ačiū Muzikos ir teatro akademijai už profesiją. Tegyvuoja kūryba“, – prie nuotraukos rašė ji.

Naujienų portalas lrytas.lt siūlo išrinkti, kuriai moteriai ši suknelė tiko labiausiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.