Solveiga Mykolaitytė priėmė iššūkį savaitę gyventi be makiažo

Pramogų pasaulyje makiažas – neatsiejama gyvenimo dalis. Regis, jo atsisakyti žinomos moterys negali net einant į parduotuvę. Tačiau modelis Solveiga Mykolaitytė priėmė iššūkį savaitę išgyventi be jokio makiažo.

Solveiga Mykolaitytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Solveiga Mykolaitytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Solveiga Mykolaitytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Solveiga Mykolaitytė.<br>Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-04-19 19:48, atnaujinta 2017-05-28 09:06

Savo socialiniame tinkle paaiškino tokį pasirinkimą:

„Taigi, šiandien gavau fainą kvietimą prisijungti prie projekto: Savaitė be makiažo- aš save myliu! Pamenu, kai buvau 15-likos metų ir be makiažo iš namų net į parduotuvę neidavau, nes vajeeeezus, o jeigu netyčia sutiksiu kažką pažįstamo (ir čia visada galioja „kiaulės dėsnis“) tai kaip aš „tokia“ į akis žmogui pažiūrėsiu??! panika! Thnx God, jau seniai savęs nebeapkraunu tokiomis nesąmonėmis..

Žinant mano veiklą, išbūti be makiažo visą savaitę darbų įkarštyje būtų gan sunku. Tačiau visgi labai dažnai būna tokių dienų, kada nenaudoju nei trupinėlio makiažo. Tokia einu į kavinę, einu į kiną, bendrauju su draugais ir žinau, kad jiems smagu kartu su manimi, nes jie bendrauja su mano asmenybe, o ne makiažu.

Jeigu pas kažką yra kitaip, reiškias čia kažkas hm nelabai gerai... sorry... Nebijau būti be makiažo, nes tai esu AŠ. Ir TOKIĄ save aš myliu.

Juk ne makiažu nusipieši savo grožį, o švytinčiomis akimis, šypsena, bei visa tai, kas sklinda iš Tavo vidinės būsenos. Visada būk drąsi, užtikrinta, pasitikinti savimi, bei gera kitiems. Tai paprasta taisyklė, kuri pakeis Tavo gyvenimą. Neskatinu visiškai atsisakyti makiažo visam laikui, nes tai turbūt būtų mission impossible bent jau man pačiai tai tikrai, nes būna tokių dienų kada aš JO tiesiog noriu! Prisimaliavoju ir man būna faina. Na  bet skatinu, pabūkim BE JO šiandien, ryt, savaitę.

Turi suprasti, kad Tavo natūralus veidas neturėtų nieko gąsdinti, tai nėra keista, tai nėra nenormalu, tai nereiškia, kad esi pavargusi, ar sergi. Tiesiog šiandien nori būti be JO ir sau esi graži būtent tokia, o ne kitokia. Taigi, jokio makiažo, jokiu foto filtrų, tik TU. Ar išdrįsi? Estafete perduodu kitoms“, – rašė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.