Ieva Mackevičienė tapo stilingų megztinių veidu

Jos laimingos, kai laimingos jų klientės. Šios laimingos, kai vilki „Robi Agnes“ megztinius. Jau turinčios šio lietuviško prekių ženklo sukurtą bestselerį – „Mmmegztinį“ (nuo šio pavasario vadinkite jį „Agnes“), – žino, kad jį vilkėti yra kažkas „tokio“. Tokios yra ir prekių ženklo 2016 metų pavasario ir vasaros naujienos,– (ne)nuspėjamos, žadančios naujovių, diktuojančios tendencijas, bet kartu labai universalios.

„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
„Robi Agnes“ kolekcija.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

May 17, 2016, 10:13 AM, atnaujinta May 25, 2017, 9:21 AM

„Kūrėme tai, kuo labiausiai tikime, kas, mūsų manymu, labiausiai patiktų mūsų klientėms ir ką drąsiai vilkėtume pačios. Šį pavasarį nėra nė vieno daikto, dėl kurio nors kiek abejotume. Kiekvienas modelis preciziškai išbaigtas“, – tikina rudenį trečiąjį gimtadienį minėsiančio lietuviško prekių ženklo „Robi Agnes“ įkūrėjos Agnė Zokaitė ir Roberta Vasiliauskienė

2016 metų pavasario ir vasaros naujienos – prekės ženklu kūrybos bruožu tapę megztiniai, o taip pat megztos bei siūtos suknelės, tinkantys dėvėti bet kokiu oru bei proga.

„Lietuviškais orais megztiniai tinka nešioti ir vasarą, – įsitikinusi R.Vasiliauskienė. – Esu mačiusi klienčių, dėvinčių šį drabužį net prie maudymosi kostiumėlio. Atrodo žavingai! Galime teigti, kad Lietuvoje diktuojame megztinių madas.“

Pavyzdžiui, pradėjusios kurti itin madingą šį sezoną pieno spalvos megztinį aukštu kaklu iš 100 proc. merino vilnos, kūrėjos išvydo panašų megztinį vilkinčios dizainerės ir stiliaus ikonos Victorios Beckham nuotrauką.

Šį pavasarį kūrėjos siūlo rinktis iš naujų trijų skirtingų modelių, skirtingos sudėties siūlų, o spalvų įvairovė įtiks kiekvienam skoniui.

Naujųjų megztukų „Capucina“ rankogaliai yra dekoruoti jau savotišku ROBI AGNES megztinių skiriamuoju ženklu tapusiais odiniais krašteliais, kurie atrodo tarsi apyrankės. Prekės ženklo gerbėjos gali rinktis nuo pastelinių melsvos, žemės atspalvių iki itin madingos šį sezoną mėtų ar gaivios koralų spalvos. Vertinančios klasiką, gali rinktis juodos, pilkos ar smėlio.

Jeigu norisi nenuspėjamam pavasariui įsigyti jaukų pirkinį, tegul tai būna elegantiškas bei gana šiltas pilkos spalvos susiaučiamas ir juodu diržu surišamas paltuko tipo megztinis „Celine“. Jis – puikiausias sprendimas toms, kurios atšilus orams, sunkiai išsirenka kurį – paltą ar megztinį – dėvėti.

Kūrėjos džiaugiasi, galėdamos pristatyti ir visiškai naujo, neabejotinai būsiančio „ant bangos“ rašto megztinį „Amelie“. „Jį pamačiusi iš karto supratau, kad turėsime naują bestselerį“, – naujųjų korio rašto megztinių sėkme tiki A. Zokaitė. „Amelie“ – tai išskirtinis, prabangus bei ypatingas viršutinis drabužis iš 100 proc. merino vilnos siūlų, kuris tiesiog negali būti nepastebėtas gatvėje.

Pamėgtų pynių gerbėjoms ženklas taip pat turi žinią: kultinis „Mmmegztinis“ naują sezoną keičia pavadinimą ir... kailį. Nuo šiol gavęs „Agnes“ vardą, pynių megztinis mezgamas iš naujos sudėties siūlų – dar kokybiškesnių ir dar natūralesnių, todėl yra dar minkštesnis bei jaukesnis. Iš šių siūlų mezgama ir populiariojo Mmmegztinio „sesė dvynė“ „Magalie“ – kiek mažesnė, siauresnėmis bei be odinių detalių rankovėmis, tačiau taip pat pamėgto pynių rašto.

Nudžiugs ir suknelių mėgėjos, nes „Robi Agnes“ megztą kolekcijos dalį papildo ir skirtingų modelių tiek megztos, tiek siūtos suknelės.

Ilgos, dviejų spalvų „Lili“ suknelės, dekoruotos rožine juostele nugaroje bei ant kišenių, pasiūtos iš populiaraus viskozės audinio (cupra), kuris savo savybėmis primena šilką.

Taip pat megztos „Brigitte“ suknelės iš medvilnės ir kašmyro baltos, tamsiai mėlynos, bei melsvos spalvų – lyg vasaros simbolis, puikiai tinkantis atostogoms ir vasarai prišaukti.

Mados sekėjos ROBI AGNES taip pat turi paruošusios staigmeną – dviejų modelių baltos ir mėlynos spalvos dryžiais margintas ilgas jūreiviško stiliaus, tiesaus silueto sukneles, be kurių vasara tiesiog neįsivaizduojama. „Jūros tema ir dryžiai šiemet mums pasirodė labai artimi, – pasirinkimą aiškina kūrėjos. – Nesidairėme į tendencijas, bet abi pajutome, kad norime sukurti dryžuoto audinio vasarinę suknelę, ir tikime, kad ji sulauks gerbėjų dėmesio.“

Naujoji ROBI AGNES kolekcija, kaip tikina jos kūrėjos, moteriška, romantiška ir jauki. Jos vilkėtoja kažkuo primena prancūzę: vertinanti praktiškumą ir individualų stilių, tačiau tuo pačiu metu visuomet pasitempusi, elegantiška ir žinanti, kaip nori atrodyti. Būtent todėl šiemet visi ROBI AGNES gaminiai gavo prancūziškus vardus. Jie, kaip ir prekės ženklo drabužiai, suteikia pasitikėjimo ir lašelio prancūziško rafinuotumo.

ROBI AGNES džiaugiasi, kad viena pirmųjų 2016 metų pavasariui ir vasarai skirtus ROBI AGNES drabužius išbandė „radisto“ Rolando Mackevičiaus žmona Ieva Mackevičienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.