Laimėkite 500 eurų rinkdami stilingiausią apdovanojimų svečią

Vos tik gavus kvietimus į prestižinius „Sidabrinės gervės 2016“ apdovanojimus, svečiams galvoje sukosi vienintelis klausimas – kaip puoštis, kad pritrauktų visų dėmesį? Naujienų portalas lrytas.lt kviečia balsuoti ir įvertinti kino, meno, verslo ir pramogų industrijos svečių stilių. Tai padaryti galite čia.

Rinkite stilingiausią „Sidabrinių gervių“ svečią!<br>Lrytas.lt montažas.
Rinkite stilingiausią „Sidabrinių gervių“ svečią!<br>Lrytas.lt montažas.
Kęstas Rimdžius.<br>T.Bauro nuotr.
Kęstas Rimdžius.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-05-28 09:22, atnaujinta 2017-05-23 23:46

Kuris iš daugybės svečių, jūsų nuomone, vertas stilingiausiojo titulo? Išreikškite nuomonę ir balsuokite už ryškiausiai ant raudonojo kilimo sužibėjusį svečią.

Vienam iš balsavusiųjų atiteks „Sidabrinės gervės“ raudonojo kilimo partnerio „Grožio chirurgija“ dovana – net 500 eurų investicija į jūsų grožį!

Raudonasis kilimas – galimybė pasipuikuoti puikiu skoniu ir atkreipti į save dėmesį. Ne vienos Lietuvos žvaigždės pamėgtas ir nuo pat pirmųjų metų „Sidabrinės gervės“ svečių stiliumi besirūpinantis Kęstas Rimdžius naujienų portalui lrytas.lt papasakojo, kokių taisyklių kino apdovanojimuose turėjo paisyti svečiai, pakviesti žengti raudonuoju kilimu.

Apdovanojimų kvietime buvo nurodytas „black tie“ aprangos kodas. Pavadinimas „apdovanojimai“ kiekvienam sukelia daug emocijų, todėl būtina paisyti ir tam tikrų taisyklių. Prabangus renginys ir, regis, taip trokštama ilga suknelė bei vyriškas smokingas, gali būti ne vietoje ir ne laiku.

„Aš visada sakau, kad reikia atkreipti dėmesį į savo asmenybę. Jeigu raudonuoju kilimu žengiantis žmogus yra aktorius ar kino industrijos žmogus, manau, kad yra privalu gerbti organizatorių darbą, kurie rūpinasi švente būtent dėl svarbiausių. Todėl drąsiai galima puoštis ilga suknele bei smokingu“, – pasakojo vyras.

Anot K.Rimdžiaus, kvietime nurodytus tam tikrus aprangos reikalavimus kartais reikia mokėti skaityti tarp eilučių.

„Jeigu esi svečias, rėmėjas ar aktoriaus draugas, kuris pakvietimą gavo per kažką – tai puikiai tinka puoštis kokteiline suknele, moterišku smokingu, švarko, kelnių ir palaidinės ansambliu. Tokiu atveju reikia daugiau dėmesio atkreipti į detales – papuošalus, batelius, rankinę. Jos sukuria vakarinį įvaizdį“, – sakė stilistas, kuris pastebėjo, kad renginiuose, kurie skirti kinui ar menui, dažniausiai verslo ir pramogų pasaulio atstovai pasipuošia taip, lyg jie būtų svarbiausi.

„Tai yra truputį nepagarba tiems žmonėms, kurie atsiima apdovanojimą. Natūralu, kad ir finansinės galimybės nelygios. Mano patarimas toks: jeigu yra žinoma, kad lipsi ant scenos, arba esi kino industrijos žmogus – būtina paisyti aprangos kodo. Bet jeigu esi kviestinis – reikėtų pažiūrėti lanksčiau ir suvokti, kad tai ne tavo šventė“, – siūlė Kęstas. 

Taip mėgiamos suknelės kino industrijai atstovaujančioms moterims puikiai tinka. 

„Tuo ir žavus kino spindesys. Galima sau leisti daugiau nei einant į paprastą vakarą. Jeigu blizgia suknele moterys pasipuoštų eidamos, pavyzdžiui, į labdaros renginį, greičiausiai ta moteris iškristų iš bendro konteksto“, – kalbėjo jis.

Didžiausias stilisto noras – kad saulėtus lietuviškus orus moterys išnaudotų. Per „Sidabrinės gervės“ apdovanojimus svečiai turi puikią progą pažaisti su spalvomis.

Ar žengiant raudonuoju kilimu reikėtų rankines derinti prie batelių?

Taisyklės yra tam, kad jas laužytum. Todėl galima rankinę ir batelius pateikti kaip atskirus aksesuarus. Šis renginys yra kino, todėl būtina pažaisti“, – patarė K.Rimdžius.

Privalu žinoti, kad negalima derinti suknelės prie vyriško kaklaraiščio ar varlikės. 

„Tai vienas baisiausių dalykų, ką aš matau. Vaizdas toks: moteris vakarėliui ruošėsi ilgai ir, regis, nuo savo suknelės padelkų nusikirpo medžiagos vien tam, kad tą medžiagą parištų vyrui po kaklu.“ 

Stipriajai lyčiai reikėtų atkreipti dėmesį, kad raudonasis kilimas nemėgsta sportinių batelių, todėl jie čia nepageidaujami bet kuriam svečiui.

Stilistas patarė vyrams – jeigu šie žino, kad moteris puošis ilga vakarine suknele, negalima per daug eksperimentuoti, todėl dera puoštis smokingu. Bet jeigu moters suknelė kokteilinė ir tai šiltojo sezono metas – puikiai tiks spalvoti kostiumai, o prie jų galima nesirišti kaklaraiščio ar varlikės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.