Nuoga mada

Ironiška – garsusis „Playboy“ atsisakė nuogų moterų viršeliuose, o štai mados žurnalus vis dažniau puošia nuogos gražuolės. Nuogybių pilni ir socialiniai tinklai (kad ir kaip bandytų tą drausti).

Naujo „Stiliaus plius“ viršelis.<br>G.Žilinsko nuotr.
Naujo „Stiliaus plius“ viršelis.<br>G.Žilinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 6, 2016, 8:37 AM, atnaujinta May 13, 2017, 11:27 PM

„Nuogas kūnas – meno kūrinys. Nors viešai dar dažnai drovimės juo grožėtis, paslapčia žavimės ir spaudžiam feisbuke „like“, – sako fotografas Gediminas Žilinskas. Žinoma, laikai kai fotomenininko Rimanto Dichavičiaus „Žiedai tarp žiedų“ šokiravo, jau seniai užmrašty.

Rugsėjo 13-ąją su „Lietuvos rytu“ išeisiančiame žurnale „Stilius plius“ (nuo rugsėjo 14 jį bus galima įsigyti kaip atskirą leidinį) pabandėme panagrinėti, kas gi nutiko, kad staiga pasaulis taip išlaisvėjo. Ir kiek tos laisvės jaučia lietuvaitės?

O jos drąsios. Tiesa, kad būtum tokia drąsi, pirmiausia reikia gražaus kūno.

Prieš keletą metų pasaulio madų sostines užkariavo trumpų palaidinių mada. Lietuvoje tuomet ji neprigijo. Dabar gi, pilnos gatvės merginų apnuogintais pilvais.

Atsiliekame mados fronte? Galbūt priežastis kita. Lietuva atrado sveiką gyvenimo būdą. Sveika mityba, prakaitas sporto salėje…Ir štai jums rezultatas – dailus kūnas, kurį norisi rodyti. Juk tiek pastangų įdėta!

Kiekviena tendencija – visumos dalis. Apie tai šiame „Stiliaus plius“ numeryje kalbamės ir su didžiausiam pasaulyje mados prognozuotojų tinklui WGSN priklausančiai Victoria Diaz. Lietuvoje gyvenanti argentinietė pabrėžia, kad pagrindinis tendencijų rodiklis yra kolektyvinė visuomenės sąmonė ir mūsų elgesys, o artimiausius keletą metų svarbiausia mados užduotis bus pojūčių stimuliavimas.

Nuogas kūnas puikiai šį vaidmenį atlieka, o ką vilkėsime ant jo – pasirinkimas labai platus. Šį rudenį ir žiemą mados krypčių kaip niekad daug. Svarbu išsirinkti pagal gyvenimo būdą bei nepamiršti, kad gražiausia – tai, kas po rūbais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.