Geriau tėtis nematytų: Aleco Baldwino duktė seksualumą rodo ir gatvėje

Aktorių Aleco Baldwino ir Kim Basinger duktė Ireland (21 m.) mėgsta rodyti savo nuogą kūną. Štai neseniai ji įsiamžino kalendoriuje, kuriame ji – nuogut nuogutėlė.

Ant blizgios, pavojingai gilia iškiprte palaidinės I.Baldwin vilkėjo aksominį žalią švarkelį, tačiau grožybių juo nepridengė.<br>ViDA Press nuotr.
Ant blizgios, pavojingai gilia iškiprte palaidinės I.Baldwin vilkėjo aksominį žalią švarkelį, tačiau grožybių juo nepridengė.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-04 21:21, atnaujinta 2018-02-10 00:46

Kiek anksčiau ji fotografavosi provokuojančių kadrų serijoje žurnalui „Treats“. Šioje fotosesijoje Ireland paliko mažai vietos vaizduotei, vienoje iš paviešintų nuotraukų jos kaklą dengia sidabrinė blizganti apykaklė, o rankas – tokios pat spalvos rankovės. Tiesa, mergina avėjo ir sidabrinius aukštakulnius, o jos spenelius dengė žurnalo logotipas.

Tačiau manekenė ir aktorė I.Baldwin nevengia nuogybių ir kasdienybėje. Holivude ją paparacai įamžino gatvėje, kurios praeiviai negalėjo nuo Ireland atitraukti akių. Mat gražuolė vilkėjo palaidinę itin gilia iškipte, o kad neiškristų jos grožybės, tą iškirptę reikėjo nuolat glausti prie kūno.

Ant blizgios, pavojingai gilia iškiprte palaidinės I.Baldwin vilkėjo aksominį žalią švarkelį, tačiau grožybių juo nepridengė. Akivaizdu, kad tokia savo išvaizda jauna moteris buvo patenkinta, mat ir pati įsikėlė į „Instagram“ tinklą nuotrauką su šiuo seksualiu apdaru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.