Aleksandro Pogrebnojaus kūryba – vėl ant podiumo

Pirmadienio vakarą garsus dizaineris Aleksandras Pogrebnojus pristatė naują kolekciją, skirtą pavasariui-vasarai. Mados kolekcijos pristatymas įvyko visiškai nepįrastoje vietoje – viešbučio rūsyje.

Aleksandro Pogrebnojaus kolekcija.<br>T.Bauro nuotr.
Aleksandro Pogrebnojaus kolekcija.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 5, 2016, 7:21 PM, atnaujinta Feb 10, 2018, 12:31 AM

Pastaruoju metu A.Pogrebnojus daugiau dėmesio skiria sportininkams – neseniai sukūrė kolekciją biotlono rinktinei, vasarą rodė olimpiečiams skirtas alternatyvias aprangas. Tad ant podiumo jo kolekciją gerbėjai regėjo seniai. Bene paskutinį kartą viešai savo darbus kūrėjas pristatė prieš pora metų, kai mados mylėtojai išvydo jo kolekciją „Abracadabra“, įkvėptą Viduramžių ir Renesanso epochų.

Naujausia A.Pogrebnojaus kolekcija susidomėjo ir stilistė Agnė Jagelavičiūtė, kelionių agentūros bendraturtis Saugirdas Vaitulionis, lengvaatletė Airinė Palšytė ir daugelis kitų žinomų žmonių.

Po kolekcijos pristatymo dizaineris bei jo svečiai patraukė švęsti į populiarių barą-restoraną „In Vino“. 

Naujoji kolekcija „Heart of the cave“ alsavo energija ir apjungė aukštosios mados klasiką bei santūrų moteriškumą, o tarp kolekciją demonstravusių modelių buvo galima išvysti vizažistę ir modelį Aną Procenko, Robertą Uktverytę, Vytenį Drungilą.

Beje, skambant grupės „Radiohead“ dainai į „podiumą“ įžengė ir A.Pogrebnojaus mūza ir vaiko mama – Monika Račiūnaitė. Svajingas Monikos žvilgsnis užliūliavo susirinkusiuosius. Daug publikos dėmesio bei ovacijų sulaukė ir juodaodis vaikinas su dredais. 

Tiesa, modeliams žengiant „podiumu“ čia nuskambėjo ir Andriaus Mamontovo daina „Laužo Šviesa“.  Ant svečiams skirtų kėdžių puikavosi ir A.Mamontovo pavardė, tačiau į renginį jis neatvyko.

Šioje kolekcijoje vyravo geltona, juoda, pilka spalvos. Kolekcijoje buvo galima išvysti ne vieną „bomberių“ tipo švarkelį. Kolekcija galėtų būti skirta laisvai miesto sielai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.