„Inži“ mados namų atidarymas: mylinčios poros, šiltos emocijos ir garsūs modeliai

Trečiadienio vakaro renginių fiestą pratęsė ir stilingas mados namų „Inži“ salono atidarymas Vilniuje. Naują erdvę sostinės senamiestyje mados ženklo įkūrėja Ingrida Rutkauskaitė pristatė griausmingai – su naująja savo proginių suknelių kolekcija.

„Inži“ mados namų atidarymas: su nauja kolekcija ir garsiais svečiais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Inži“ mados namų atidarymas: su nauja kolekcija ir garsiais svečiais.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-07 20:56, atnaujinta 2018-02-09 23:59

Mados renginyje dizainerė svečius pasitiko su savo mylimuoju Donatu Naujoku. Jos pasveikinti ir pasižvalgyti į naują kolekciją atvyko nemažai ryškių ir garsių moterų.

Renginį papuošė dainininkė Natalija Bunkė su sūnumi Kristupu, televizijos laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė su dukra Dominyka, verslininkė ir dainininkė Kristina Ivanova, renginių organizatorius Alkas Paltarokas su mylimąja Gerda.

Mados šventės nepraleido ir pastaruoju metu į mados pasaulį pasinėrusi drabužių kūrėja Sandra Šernė. Ją į renginį atlydėjo mylimas vyras, futbolininkas Darvydas Šernas.

Prašmatnių suknelių kolekcijos pristatymas taip pat neapsiėjo be garsių veidų. Kolekcijos modeliais tapo garsi tinklaraštininkė, grožio konkursų dalyvė Simona Burbaitė, „Ali Šokoladinės“ bendraturtė Patricija Žuromskytė, aktorė Karina Stungytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.