Blizgučiai ir raudona – štai kuo moterys gundys per šventes

Šventiniu laikotarpiu makiažas kuriamas ne tik norint paslėpti trūkumus ar pabrėžti privalumus, bet ir, svarbiausia, šventinei nuotaikai sukurti. Šiuo metu galima sau leisti būti ryškesnei. Ryškios lūpos, blizgantys šešėliai ir viliojantys akių apvadai padeda sukurti trokštamą vaidmenį ir į jį įsijausti, rašo žurnalas „Stilius“.

Vi­za­žo meist­rė Bi­ru­tė Pa­je­die­nė šven­ti­niam ma­kia­žui si­ūlo sto­rą akių ap­va­dą, o pag­rin­di­niu ak­cen­tu taps bliz­gu­čiai, žė­ru­čiai.<br>G.Gel­bū­dos nuotr.
Vi­za­žo meist­rė Bi­ru­tė Pa­je­die­nė šven­ti­niam ma­kia­žui si­ūlo sto­rą akių ap­va­dą, o pag­rin­di­niu ak­cen­tu taps bliz­gu­čiai, žė­ru­čiai.<br>G.Gel­bū­dos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Birutė Pajadienė

Dec 13, 2016, 6:00 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:48 PM

Kitų metų simboliu taps Ugninis Gaidys – tai guvus paukštis, einantis iš proto dėl visko, kas krinta į akis, – nestandartinio spalvingumo, blizgesio, žėrėjimo.

Ateinantys metai bus Ugnies ženklo, tad bus madingi visi raudoni atspalviai. Pradedant švelniai rožiniais ir baigiant tamsiai raudonais. Žinoma, šie tonai labiausiai tinka lūpoms. Kalbant apie akis, galima rinktis aukso, terakotos, bronzos ar šokolado tonus.

Pagrindiniu akcentu taps blizgučiai, žėručiai, įvairiomis formomis papildantys akių šešėlius, apvadus, lūpas. Makiažą puoš ir deimančiukai ar kristalai. Naujamečiame įkarštyje būtina sau leisti daugiau spindėjimo, išbandyti tai, ko niekada nedrįstume.

Stambūs blizgučiai ir birieji geliai – puikus pasirinkimas puošiant makiažą, o suknelė gali būti ir visai minimalistinė, ir ilga, marga.

Jei esate labai konservatyvi ir nesiryžtate eksperimentuoti, rekomenduoju išbandyti stilizuotą klasiką – neįprastą storą akių apvadą su kampu šonuose ar pabrėžtu apatiniu voku. Apvadų variacijos gali būti įvairiausios – jie gali būti itin ryškūs ar tarsi prasiskverbiantys iš po šešėlių.

Taip pat puikus pasirinkimas – dulsvas makiažas. Jis gali būti vienos spalvos ar spalvotas, tradicinis ar originalus, su blizgučiais arba be jų.

Blakstienos – puiki pridėtinė detalė, greitai sukurianti gundomą žvilgsnį, šventinį įvaizdį.

Vis dėlto nepamirškite, kad šventinių vakarėlių įkarštyje patalpose būna karšta, todėl svarbu, kad makiažo pagrindas būtų kokybiškas ir atsparus.

Makiažą užfiksuokite specialia tam skirta priemone.

Ir, žinoma, su savimi puiku turėti kompaktinę pudrą ir lūpų dažus šventės įkarščio pėdsakams paslėpti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją