Metų manekenė Gigi Hadid pademonstravo angelišką grožį

Metų modeliu paskelbta Gigi Hadid (21 m.) įsiamžino provokuojančioje reklamoje. Amerikiečių manekenė reklaminėms nuotraukoms pozavo visiškai nuoga.

Gigi Hadid.<br>M.Testino/“Stuart Weitzman“ nuotr.
Gigi Hadid.<br>M.Testino/“Stuart Weitzman“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 15, 2016, 6:00 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 10:22 PM

Gigi puošė tik jos įgimtas grožis ir aksominiai „Stuart Weitzman“ aulinukai, kurių vertė 755 eurai. Būtent šią avalynę nuoga Gigi ir reklamavo.

Kitame garsaus mados fotografo Mario Testino padarytame kadre – baltomis kelnėmis ir tokios pat spalvos palaidine apsirengusi G.Hadid. Šįkart jos kojas puošė karoliukais dekoruoti sportiniai bateliai už 498 eurus.

Tai nėra pirmas kartas, kai Gigi išsirengė dėl „Stuart Weitzman“ batelių reklamos. Lygiai prieš metus manekenės G.Hadid, Joan Smalls ir Lily Aldridg nusifotografavo panašios koncepcijos reklamoje – visos buvo nuogos, avėjo tik batelius.

Prabangios avalynės kūrėjai tokią stilistiką pasirinko neatsitiktinai. Jie teigia, kad šie bateliai tokie patogūs, jog jautiesi tarytum nuogas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.