Kauniečiai pasinėrė į šurmulingą dovanų paiešką

Stilingų kalėdinių dovanų įnirtingai ieškantys kauniečiai nudžiugo

Kauno sporto halėje vyksta mados mugė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Kauno sporto halėje vyksta mados mugė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

2016-12-17 16:08, atnaujinta 2018-02-09 22:03

Kauno lofte „Gargaras“ nuo penktadienio vyksta tradicinė mugė „Fashion bazaar“. Šis renginys nors ir nedidelis, bet šiltas ir jaukus.

„Mugės dalyviai buvo kruopščiai atrinkti, atsižvelgiant į jų siūlomą asortimentą, prekių kokybę ir renginio koncepciją. Iš 200 panorusių dalyvauti buvo atrinkta tik 50. Tad mugėje galima išvysti tik tuos dalyvius, kurie gali pasiūlyti originalias dovanas ir mielas smulkmenas, tinkančias žmonėms, kurie mugėje lankosi ieškodami kalėdinių dovanų“, – kalbėjo renginio organizatorė ir bendrovės „Inži Group“ projektų vadovė Meda Kišonė.

Siekiant patenkinti kiekvieno lankytojo skonį užtikrinta ir prekių asortimento įvairovė, todėl čia galima rasti ne tik originalių drabužių, papuošalų ar aksesuarų, bet prekių vaikams, namų interjero detalių.

M.Kišonė pabrėžė, jog mugės metu galima įsigyti ir išskirtinius, lietuviškus Aisčio Mickevičiaus kuriamus kvepalus „FUMparFUM“, visada elegantiškus Sandros Šernės prekės ženklo „Female“ drabužius ir kitų kūrėjų darbų.

Renginį vainikuos šventinis „Beissoul & Einius“ koncertas, vyksiantis šeštadienį vakare.

Renginyje dalyvauja stilių bei kokybę simbolizuojantys prekiniai ženklai iš visos Lietuvos: „Salanida“, „Sirena“, „Native LT“, „Kote“, „Noema Paper House“ Vilma Statkuvienė, „Zefyras“, „Dovilė Dagė jewelry & accessories“, „Myliu Nidą“, Diana Paukštytė, „Smells Like Spells“, Simona Brazdžionytė, „Ducktail Raincoats“, „DUE Fashion“, „d96p“ su Gabriele Januškevičiūte, „Trepsiukas“, „Mackis“ ir kt.

Kauno sporto halėje šurmuliuoja dar viena mados ir dizaino mugė, pavadinta „Design for Live“.

Joje galima įsigyti daugiau nei 100 dizainerių kurtų drabužių, aksesuarų ir interjero bei buities detalių.

Lankytojai gali įsigyti „Sjgoods“, „nešalta“, „Candy Foxx“, „Amullete“, „LuLu“, „Moni Knitting“, „Freshdeli“ ir daugybės kitų kūrėjų darbų.

Daugelis kūrėjų šioje mugėje taiko dideles nuolaidas. Mugė Kauno sporto halėje vyks ir sekmadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.