Stilingos Kalėdos: nukopijuokite kunigaikštienės Catherine įvaizdį

Pirmadienį kalėdinėse dirbtuvėlėse apsilankiusios Kembridžo kunigaikštienės Catherine stilius išdavė, kad aristokratė jau gyvena Kalėdų nuotaikomis.

Kembridžo kunigaikštienė Catherine.<br>Scanpix nuotr.
Kembridžo kunigaikštienė Catherine.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 19, 2016, 8:36 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:42 PM

Ne, Catherine nevilkėjo kvailai atrodančio megztinio su briedžiu ar besmegeniu. Raudonais žiedais ir žaliais lapeliais marginta „Vanessa Seward“ suknelė sukūrė subtilų kalėdinį įvaizdį. Tokią pat suknelę galite įsigyti už 720 svarų.

Tačiau, norint nukopijuoti kunigaikštienės įvaizdį, nebūtina pirkti tokių pat drabužių, kokius ji nešioja. Pavyzdžiui, šiuo atveju galite atkreipti dėmesį tik į drabužio raštą: juodame fone smulkūs raudoni ir žali piešiniai.

Taip margintą suknelę derinkite prie juodų aukštakulnių, pabrėžkite liemenį diržu. Jei turite panašią palaidinę, ją per Kalėdas derinkite prie vidutinio pusilgio plataus sijono ar tiesiog taip, kaip sugalvojate. Svarbiausia semiantis įkvėpimo iš Catherine yra išlikti subtiliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.