Nicole Kidman jaunystės modelio nuotraukos priverčia nusišypsoti

Dar 1983-iaisiais, būdama vos 16, viena žavingiausių visų laikų Holivudo aktorių Nicole Kidman ragavo ankstyvios modelio duonos. Tais metais ji papuošė žurnalo „Dolly“ viršelį.

Nicole Kidman praeityje.<br>„Dolly“ žurnalo nuotr.
Nicole Kidman praeityje.<br>„Dolly“ žurnalo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-12-23 14:53, atnaujinta 2018-02-09 21:02

Tik ką buvo paskelbta, kad po 46-erių metų leidybos žurnalas stabdo savo veiklą. Pasak buvusios redaktorės Lisos Wilkinson, žurnalo numeris, kurį papuošė N.Kidman, buvo vienas populiariausių per visą leidinio istoriją.

Visi anuomet manė, kad ugniniai garbanės plaukai yra natūralūs. Tik vėliau paaiškėjo, kad ji savo žavią šukuoseną dažo specialiai.

Tačiau 1983-iųjų žurnalo viršelis buvo naudingas ne tik pačiam leidiniui, bet ir Nicole. Būtent šios fotografijos ir leidinio dėmesys jai padėjo padėjo išpopuliarėti – įvyko šioks toks lūžis ankstyvoje jos karjeroje.

Tačiau pačios nuotraukos... Švelniai apibūdinant, įdomios.

Ši mažytė N.Kidman viršelio istorija po daugybės metų buvo prisiminta vos prieš savaitę, kada Holivudo aktorė lankėsi BBC televizijoje, populiariame Grahamo Nortono šou.

Jis lengvai aktorę atraukė per dantį – smagu žinoti, kad tokia elegantiška ir graži moteris turi tokių juokingų nuotraukų iš praeities ir jos yra išlikusios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.