Pasaulį drebina nauja nagų lakavimo mada: meistrė manikiūrui naudoja šokoladą!

Naujojoje Zelandijoje gyvenančią nagų meistrę Jessie Mills išgarsino įspūdingi manikiūrai.<br>STOP kadras.
Naujojoje Zelandijoje gyvenančią nagų meistrę Jessie Mills išgarsino įspūdingi manikiūrai.<br>STOP kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 29, 2016, 10:48 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:19 PM

Naujojoje Zelandijoje gyvenančią nagų meistrę Jessie Mills išgarsino įspūdingi manikiūrai. Tiesa, menininkė juos kuria ne tik su nagų laku, bet ir su šokoladu!

Jessie manikiūrui naudoja baltąjį, juodąjį ir pieninį šokoladą, o nagų papuošimams – sidabrinius kamuoliukus, cukraus pudrą.

Dalis žmonių pastebėjo, kad lakavimas šokoladu atrodo gan grubiai, kiti sako, kad tai nehigieniška.

„Natūralu, kad žmonės apie tai diskutuoja. Vieni piktinasi, kiti žavisi. Aš tai suprantu, juk tai absoliučiai neįprasta.

Kai dauguma sako, kad toks lakavimas atrodo griozdiškai, aš jiems pritariu. Tačiau kai žmonės sako: „Tavo pirštai yra purvini, kodėl tu juos dedi į burną?“, tuomet pateikiu retorinį klausimą: kada nors apsilaižėte pirštus po to, kai pavalgėte greitojo maisto restorane?

Per daug metų užsiauginau storą odą, tad tikrai nekvaršinu galvos dėl komentarų. Tuos komentarus garsiai paskaitau savo vyrui ir mes tiesiog smagiai pasijuokiame“, – kritikams atšovė J.Mills.

Nagų meistrė pripažįsta, kad jos kuriamas nagų menas nėra absoliučiai gražus, tačiau, nepaisant šio fakto, svetainėje youtube.com ji turi daugiau nei 50 tūkst., o „Instagram“ paskyroje – daugiau nei 26 tūkst. sekėjų.

Kvalifikuota nagų meistrė sakė, kad ją įkvėpė vienas iš nagų lakavimo mados klyksmų – vadinamasis lenkiškų kalnų iššūkis. Tai labai storas nagų lako sluoksnis, primenantis kalnus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.