Kuo pasipuošti, kad pritrauktumėte sėkmę, bet išvengtumėte beskonybės

Prieš metus pasitinkant Beždžionės metus astrologės vieningai patarė: kad sėkmė lydėtų, svarbu Naujųjų metų naktį blizgėti. Juk beždžionė taip mėgsta pačius įvairiausius blizgučius.

Šventinių suknelių pavyzdžiai iš šių metų kolekcijos.<br>AP nuotr.
Šventinių suknelių pavyzdžiai iš šių metų kolekcijos.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2016, 10:07 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 8:03 PM

Šiemet pasitiksime Gaidžio metus, tad svarbiau bus ne audinys, o jo spalva.

„Naujųjų metų šventei tinkamiausia puoštis prislopintos raudonos spalvos rūbais, dekoruoti šia spalva namus. Vengti patariama itin ryškių, ekstravagantiškų drabužių, svarbiau – ramūs, harmoningi spalvų deriniai, konservatyvūs modeliai“, – apie artėjančių metų ir švenčių ypatybes pasakojo astrologė Palmira Kelertienė.

Astrologė Vaiva Budraitytė taip pat pataria atkreipti dėmesį į raudoną spalvą. Ji 2017-aisiais neš sėkmę.

„Šiais metais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į šventinio vakaro detales. Aišku, kad moterims bus paprasčiau, beveik kiekviena dama spintoj turi raudoną suknelę, palaidinę ar sijonėlį. Sunkiau bus vyrams, bet jiems puikiai tiks raudonas kaklaraištis, varlytė ar marga kaklaskarė. Nebijokite eksperimentuoti su blizgančiais drabužiais. Taip pat Naujų netų naktį ir ateinančiais metais puikiai tiks geltoni, oranžiniai ir juodi atspalviai ir spalvos. Šiais metais ypač palanku puoštis raudonais akmenimis: tai rubinai, granatai. Akmenimis tinka puoštis ne tik patiems, bet ir puošti interjerą, kuriame sutiksite Naujuosius“, – teigė V.Budraitytė.

„Stilius“ savo ruožtu pristato jums garsiausių mados dizainerių sukneles, kurios galbūt įkvėps pasipuošti šventėms. Ir nepamirškite – yra labai slidi riba tarp šventinės suknelės ir beskonybės.

Taip, nėriniai ir šiais metais madingi. Tačiau svarbu ir kokie jie bei koks suknelės siluetas.

Šventinė suknelė neturi priminti tos, su kuria šokėja sukasi ant parketo. Ir juo labiau neišduoti, kad ją vilkėdama šventėte ir 2007-uosius. Audiniai sparčiai tobulėja, tad net ir paprastas suknelės siluetas greitai išduos, kad „pataupėte“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?