Vestuvinės suknelės pagal Zodiako ženklą

Nežinote, kokią suknelę rinktis savo vestuvėms? Jums gali padėti žvaigždės. Nedvejokite ir pasisemkite įkvėpimo, kas geriausiai tinka jūsų Zodiako ženklui.

Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė (www.aidakapociute.com).
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė (www.aidakapociute.com).
„Viktor &amp; Rolf“ suknelė.<br>AP nuotr.
„Viktor &amp; Rolf“ suknelė.<br>AP nuotr.
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė (www.aidakapociute.com).
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė (www.aidakapociute.com).
„Ralph Russo“ suknelė.
„Ralph Russo“ suknelė.
„Zuhair Murad“ suknelė.
„Zuhair Murad“ suknelė.
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė (www.aidakapociute.com).
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė (www.aidakapociute.com).
„Ralph Russo“ suknelė.
„Ralph Russo“ suknelė.
„Giambattista Valli“ suknelė.
„Giambattista Valli“ suknelė.
„Elie Saab“ suknelė.
„Elie Saab“ suknelė.
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė.<br>M.Ozolo („Ozolas Photography“) nuotr.
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė.<br>M.Ozolo („Ozolas Photography“) nuotr.
„Giambattista Valli“ suknelė.
„Giambattista Valli“ suknelė.
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė.<br>R.Bruzgio nuotr.
Dizainerės Aidos Kapočiūtės suknelė.<br>R.Bruzgio nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

2017-01-06 07:01, atnaujinta 2017-04-12 16:52

Avinas

Įprastos vestuvinės suknelės neretai nedera prie Avino ženklo moters stiliaus. Šios moterys mieliau rinktųsi suknelę, neturinčią per daug kaspinų ar detalių.

Jos vestuvinė suknelė turėtų būti paprasta, lakoniška ir lengvai apsivelkama. Avino ženklo moterims labiausiai patinka rūbai su aiškiomis linijomis ir aštriais kampais. Šiai nuotakai reikėtų suknelės, kurią po ceremonijos būtų nesunku persivilkti, kad būtų patogiau šokti.

Avinas – Ugnies ženklas, turintis daug energijos. Šio ženklo moteris nori visą naktį praleisti šokdama su draugais. Tokioms moterims labiau patinka ryški balta, o ne kreminė spalva. Venkite ištaigingų rūbų, turinčių per daug sluoksnių. Ši nuotaka – moderni, jai nerūpi senovinės mados.

Jautis

Jaučio ženklo moterys dievina vestuvinių suknelių pirkimo procesą, nes šį ženklą valdo Venera, visų menų ir grožio globėja. Šis ženklas vertina tekstūrą bei medžiagą. Jaučio ženklo moterims prie širdies šilkinės klostės, krintančios ant kojų, ir medžiagos, kurias malonu liesti. Jos taip pat dievina sluoksnius ir tai, kas malonu akiai.

Joms patinka ir gėlių raštai – Jaučio globojamos moterys itin džiaugiasi tokiu romantišku grožiu. Šio ženklo moterys turi nuostabų kaklą ir pečius – nepamirškite to pabrėžti.

Šio ženklo damos yra itin moteriškos ir vertina laiko patikrintą madą. Joms reikia kokybiškos suknelės, kurią būtų galima perduoti ateinančioms kartoms. Jų lūkesčiai dideli – viskas turi būti idealu.

Dvyniai

Dvynės – linksmos. Tai yra Oro ženklas, todėl jų stilius yra lengvesnis, panašesnis į fėjų. Dvynėms reikia nesunkios suknelės. Joms puikiai sekasi derinti raštus, tekstūras ir medžiagas: jos gali sukurti puikiausią derinį. Kartu žavi ir nuotakų Dvynių paprastumas. Šios nuotakos dievina kutus, raištelius ir nedideles, linksmas suknelių detales.

Jų stilius gali šiek tiek priminti 7-ojo dešimtmečio madą: šis ženklas yra tas, kuris išsirinktų iš visos aprangos išsiskiriantį ryškų aksesuarą ar batus. Dvynėms patinka, kai kuri nors detalė išsiskiria iš viso derinio, tačiau įvaizdis neturi būti per sudėtingas ar keliantis sunkumų judant. Dvynės nori susikoncentruoti į bendravimą su svečiais.

Vėžys

Vėžiams patinka senoviškos suknelės. Šis Vandens ženklas netgi norėtų pasipuošti žiedu, kurį per savo vestuves mūvėjo prosenelė, ar papuošalais, kurie buvo perduodami iš kartos į kartą.

Vėžio ženklo nuotakoms patinka nėriniai, aukštos apykaklės (kurios buvo populiarios XIX a.) – jas traukia retro stilius. Jos taip pat mėgsta sukneles, kurios pabrėžia liemenį. Vėžiams reikia švelnumo ir nieko pernelyg keisto. Jas taip pat traukia sidabras: šį ženklą valdo Mėnulis, todėl tai – jų spalva.

Liūtas

Liūtas yra Saulės, mūsų sistemos centro, valdomas Ugnies ženklas. Liūtės nori patraukti svečių akį, mėgsta būti dėmesio centre. Tai – ženklas, kuriam puikiai tinka išskirtinė, drąsi suknelė su dideliais papuošalais.

Jos yra madingos, žavios ir nori kitiems palikti neišdildomą įspūdį. Liūtės nebijo dėmesio. Jos nenori dėvėti to, kas jau šimtus kartų matyta. Šios nuotakos nori žibėti – ypač auksu, pagerbdamos savo globėją Saulę. Jei aukso spalvos nebus suknelėje, iš jo tikriausiai bus pagaminti visiems puikiai matomi papuošalai. Liūtėms patinka ilgi šydai. Plaukai joms – svarbiausia įvaizdžio dalis. Jos puikiai atrodo palaidais, plevėsuojančiais, liūto karčius primenančiais plaukais.

Mergelė

Mergelė – moteriškas ir elegantiškas Žemės ženklas. Detalės joms yra itin svarbios. Mergelės mėgsta smulkmenas, kurios visą apdarą padaro ypatingą. Joms patinka moteriški, bet paprasti dalykai.

Šio ženklo atstovės turėtų atrodyti moteriškai. Joms tinka viskas, kas leidžia atrodyti tarsi deivėms.

Mergelės vertina subtilumą ir, kaip ir kiti Žemės ženklai, gerą pasiuvimą.

Žemės ženklai nori patvarių dalykų – Mergelės mėgsta gerai investuoti ir pasirinkti stilių, kuris pabrėžia dailias formas ir eleganciją.

Svarstyklės

Šis ženklas, kaip ir Jautis, yra valdomas Veneros ir dievina grožį. Svarstyklės gali būti vienas švelniausių ir moteriškiausių ženklų, tačiau joms taip pat patinka atlasas bei kiek seksualūs drabužiai. Jos yra seksualesnės ir moteriškesnės už Mergeles.

Kai galvojate apie nuotakų Svarstyklių sukneles, įsivaizduokite Afroditę, einančią prie altoriaus. Jos nebijo nėrinių, joms tinka ir tiulis bei detalės iš permatomos medžiagos. Šis ženklas nevengia išsiskirti, mėgsta pasipuošti. Joms svarbu vientisumas: šios moterys nori, kad per vestuves viskas derėtų tarpusavyje – nuo indų iki suknelės.

Skorpionas

Skorpionas yra Vandens ženklas, žinomas savo gilumu, intensyvumu ir nuostata „viskas arba nieko“. Šio ženklo atstovės nebijo nukrypti nuo nusistovėjusių vestuvinių suknelių standartų. Jos nori kokio nors akcento – pavyzdžiui, įkvėpto Azijos arba pankų mados. Šios nuotakos nebijo būti provokuojančios. Skorpionės gali sumanyti užsirišti juostelę ant kaklo ar apsiauti smailianosius batelius. Skorpionės turi savo stilių ir sugeba padaryti tai, ko negali kiti Zodiako ženklai.

Šaulys

Tai – Jupiterio, didžiausios planetos, valdomas Ugnies ženklas. Šaulys nori didelių iškilmių – didžiulio vakarėlio, į kurį galės pakviesti visus pažįstamus. Ir... didelės suknelės. Vestuvinė suknelė turi atrodyti visko gausi.

Šaulėms nerūpi senoviškos suknelės – jos nori tik didžiulio rūbo, kuriuo pasipuošusios galėtų šokti. Jos gali norėti persirengti atėjus nakčiai, tačiau šio ženklo atstovės nė negalvoja apie seksualumą. Joms svarbiausia – gerai praleisti laiką. Šaulės nori suknelės, kuri perteiktų didžiulio vakarėlio nuotaiką. Joms rūpi visuma, o ne detalės. Svarbiausia – suknelės forma, struktūra ir tekstūra. Šaulėms netrukdo faktas, kad jos šią suknelę apsivilks tik kartą gyvenime.

Ožiaragis

Ožiaragis – Žemės ženklas, kuris nori investuoti į kokybišką suknelę. Joms gerai tinka architektūrinis dizainas. Ožiaragių dėvimos gerai atrodo kampuotos suknelės. Šio ženklo moterys atkakliai siekia savo tikslo, todėl jų stilius paprastai būna aiškus. Joms nepatinka nėriniai ir abstraktumas.

Ožiaragės nori, kad suknelės struktūra per visą naktį išliktų tokia pat. Šio ženklo atstovės nenori ilgai rinktis suknelės, tačiau ji vis vien turi būti puikios kokybės.

Vandenis

Vandenį valdo Uranas – planeta, kuri sukasi į kitą pusę nei likusios. Šio ženklo atstovės taip pat žinomos išskirtinumu. Nuotakos Vandenės linkusios nukrypti nuo normų, jos – maištininkės, nebijo rizikuoti. Joms puikiai tinka asimetrija ir unikalus įvaizdis.

Vandenis yra pokyčių ženklas, todėl jos gali užsimanyti vidury vakaro pasikeisti suknelę. Šioms moterims tinka avangardiškas stilius, blizgučiai bei švytėjimas. Jos gali atrodyti tarsi atvykusios iš kitos planetos.

Žuvys

Žuvys – kupinos romantikos ir fantazijos. Tai – kūrybingiausias Zodiako ženklas. Žuvis valdo Neptūnas, todėl jos yra ne tik kūrybingos, bet ir empatiškos, užjaučiančios ir svajingos. Jos nebijo suknelių, kurios atrodo tarsi atgabentos iš fantazijų pasaulio.

Žuvys sugeba atrodyti bohemiškai ir svajokliškai. Šio ženklo nuotakoms tinka švelnumas, grakštumas ir klostės. Kad ir kokį stilių pasirinktų Žuvų atstovė, ji visada atrodys romantiškai.

Parengė Dorotėja Noreikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.