KASTE pristatė naują kolekciją „Street of“

Perspektyvi drabužių dizainerė Kastė Svilaitė karjerą pradėjo vos prieš porą metų, tačiau  jos darbus jau spėjo pastebėti ir įvertinti tokie įžymūs Lietuvos žmonės kaip Vaida Skaisgirė, Eleonora Sebrova, Jurga Klimaitė – Riebling, Milda Štakėnaitė, Akvilina Ubartaitė, Justė Pinkevičienė ir kiti. Taip pat ji prisidejo kuriant Džordanos Butkutės įvaizdį koncertiniam turui „Nesudeginta ant laužo“, Martyno Levickio „Classic Live Show“, sukūrė grupės Electronic I ir festivalio , Vilnius Music week aprangą. Šiais metais Kastė atidavė visą save ir  kūrybą savo mados namų kolekcijai sukurti.

 Kastė Svilaitė pristatė naują kolekciją.
 Kastė Svilaitė pristatė naują kolekciją.
 Kastė Svilaitė pristatė naują kolekciją.
 Kastė Svilaitė pristatė naują kolekciją.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-05-03 12:25, atnaujinta 2017-05-03 12:33

Argi ne kiekvienos šių laikų miesto moters didžiausias noras atrodyti prabangiai ir tuo pat jaustis patogiai ir nevaržomai? Šią dvidešimt pirmo amžiaus dilemą bando išspęsti prekės ženklas KASTE, savo naujojoje pavasaris/vasara kolekcijoje, kurioje vyrauja tiek prabanga, tiek sportinis stilius.

Pagrindinė šios kolekcijos mintis – pailsėti nuo giliasnių minčių ieškojimo gyvenime, bei atsigręžti į savo kasdienybę ir pasidžiaugti ja čia ir dabar. 

„Įkvėpimo sėmiausi iš Niujorko gatvių, kur žmonės skuba ar lėtai eina gurkšnodami kavą, paskendę savo mintyse, skirtinguose, tačiau kartu ir panašiose gyvenimo idilėse. Dėl to, kolekciją pavadinau - Streets of ? tai lyg kiekvieno mūsų pasirinkimas, kokioje gyvenimo gatvėje mes gyvename ir kur keliaujame“, – apie kolekcijos kūrybos procesą kalbėjo prekinio ženklo kūrėja Kastė Svilaitė.

Naujoji kolekcija jungia puošnumą su gatvės stiliumi, kurie puikiai dera kurdami jaunatvišką nerūpestingą įvaizdį, gyvenimą šia diena. Kolekcijoje vyrauja sodrių bei tamsių spalvų mišiniai, skirtingų faktūrų audiniai.

Ryški bei paslaptinga fotosesija buvo įamžinta žinomos fotografės Gretos Bernotaitės, naujai įrengtoje Mažvydo bibliotekoje, makiažu rūpinosi Reta Jončaitė, o kolekcijos veidas , žinomas modelis – Dovilė Didžiūnaitytė.  

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.