Stilingiausi planetos vyrai: ko galime iš jų pasimokyti?

Ne visi turi įgimtą skonio pojūtį, o būti stilingam pavyksta ne kiekvienam, to norinčiam. Todėl pateikiame 10 stilingiausių pasaulio vyrų, iš kurių yra ko pasimokyti. Jie stilingai atrodo kone visada ir visai nesvarbu, ar tuo metu dėvi ištaigingą kostiumą, ar laisvalaikio drabužius.

Aktorius Ryanas Goslingas (36 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Ryanas Goslingas (36 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Ryanas Goslingas (36 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Ryanas Goslingas (36 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Ryanas Goslingas (36 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Ryanas Goslingas (36 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Cillianas Murphy (40 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Cillianas Murphy (40 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Režisierius Barry Jenkinsas (37 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Režisierius Barry Jenkinsas (37 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Tomas  Hiddlestonas  (36 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Tomas Hiddlestonas (36 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Tomas  Hardy  (39 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Tomas Hardy (39 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Tomas  Hardy  (39 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Tomas Hardy (39 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Futbolininkas Andrea Pirlo  (37 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Futbolininkas Andrea Pirlo (37 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Treneris Pepas  Guardiola (46 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Treneris Pepas Guardiola (46 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Bradley  Cooperis  (42 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Bradley Cooperis (42 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Jonas Hammas (46 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Jonas Hammas (46 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius  Larry  Davidas (69 m.)  <br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorius Larry Davidas (69 m.) <br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (14)

Lrytas.lt

May 3, 2017, 3:56 PM, atnaujinta May 3, 2017, 5:37 PM

Aktorius Ryanas Goslingas (36 m.)

Kad ir ką apsivilktų šis gražuolis, jis atrodys puikiai. Net nepaisydamas to, kad laikomas vienu geidžiamiausių aktorių, Ryanas turi tarsi įgimtą rafinuotumą ir spinduliuoja pasitikėjimu savimi. Net tuomet, kai nešasi didelį krepšį, papuoštą, regis, visai nestilinga grandinėle. Jei norite atrodyti taip pat gerai kaip šis aktorius, jums tikrai nepadės marškinėliai su jo atvaizdu. Ir tikrai nemanykite, kad išspausta ašara bei per dideli pižamos marškinėliai išgelbės jūsų įvaizdį, kaip Ryanui pavyko kino juostoje „Niujorko šešėlyje“. Išmėginkite kelis jo įvaizdžius, kaip apsirengęs jis pasirodė Los Andželo ar Kanų gatvėse: prigludę balti marškiniai, odinis diržas, lyg nulietos kelnės ir itin geri odiniai batai.

Aktorius Cillianas Murphy (40 m.)

Britų serialo „Smailūs akidangčiai“ („Peaky Blinders“) žvaigždė kartą žurnalo „GQ“ net buvo paskelbtas metų žmogumi ir pavadintas stiliaus ikona. Būdamas namuose jis vilki „Burberry“ drabužius, o išėjęs į viešumą šis airių aktorius yra visai neoriginalus – jis ištikimas vienai spalvai. Mėlynai. „Su mėlyna tu niekada neprašausi pro šalį. Mano skonis yra labai paprastas: geri džinsai, geras švarkas, geri batai. Tai kokybiški daiktai, kurie man tinka“, – yra sakęs C.Murphy. Štai ir visos jo stiliaus pamokos. Nuo savęs pridėkime saulės akinius.

Režisierius Barry Jenkinsas (37 m.)

Šiais metais gavęs „Oskaro“ apdovanojimą už geriausiai pritaikytą scenarijų filmui „Mėnesiena“ režisierius gali būti vadinamas vienu geriausiai besirengiančių vyrų planetoje. Neįmanoma nepastebėti, kad jis visada atrodo itin stilingai. Jis puikiai suderina klasikinius akinių rėmelius ir pavasarišką laisvalaikio švarką, o plikė, atrodo, tampa jo vizitine kortele. B.Jenkinsas stilingai atrodo ir su akinančio baltumo marškiniais bei kokybišku kostiumu, ir su kur kas laisvesnio stiliaus marškiniais, kuriuos derina prie grubios faktūros medvilninio švarko.

Aktorius Tomas Hiddlestonas (36 m.)

Serialo „Nakties vadybininkas“ („The Night Manager“) žvaigždė net savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyrą yra dedikavęs jo stiliaus gerbėjams. Čia aktorius sekėjams demonstruoja drabužių derinius, kuriuos vilki. Net klasikinius drabužius T.Hiddlestonas sugeba dėvėti naujai, kitaip: jis nespjauna į švarką, užsegamą dviem eilėmis sagų, ar sugeba prie kostiumo liemenės priderinti kitokias kelnes.

Aktorius Tomas Hardy (39 m.)

Šis aktorius sugeba įsikūnyti į kiekvieną savo herojų taip, kad tarsi susilieja su juo. Tačiau gyvenime šis vyras yra ištikimas savo stiliui ir su apranga eksperimentuoja mažai. Dėl to visada ir atrodo kuo puikiausiai. Jis buvo ir glotniai į viršų sušukuotais plaukais, ir išsitaršiusiomis sruogomis, su tvarkinga barzda, nerūpestinga ar net be jos – ir visada atrodė stilingas. Prie švarko jis nebūtinai dėvi marškinius – kartais jam puikiai tinka ir paprasti vienspalviai marškinėliai, prie kurių puikiausiai dera grubaus stiliaus geri odiniai batai su auliukais.

Futbolininkas Andrea Pirlo (37 m.)

Šis italas šaunus ne tik futbolo stadione – jis puikiai atrodo ir gatvėje. Italams, sakoma, stiliaus pojūtis įgimtas, o šiam futbolininkui jo atseikėta su kaupu. Jo apranga ne tik itin stilinga, bet ir labai universali – šis vyras gerai atrodo ir su kostiumu, ir su pižama. Tiesa, futbolininką, pavyzdžiui, lekiantį dviračiu kaimo keliukais, sunku net įsivaizduoti – A.Pirlo yra prisiekęs miestietis, kuris savo įvaizdžiu rūpinasi nuo plaukų galiukų iki batų raištelių. Vienos iš pastoviausių jo stiliaus detalių – kokybiški madingi saulės akiniai bei masyvi sidabrinė apyrankė.

Treneris Pepas Guardiola (46 m.)

Šis buvęs Ispanijos futbolininkas, o dabar – treneris visada itin rūpinosi savo išvaizda ir spintos turiniu. Štai pernai vyras net privertė savo treniruojamos komandos žaidėjus apsirengti „padoriai“ – visi vilkėjo vienodas itin stilingas eilutes. P.Guardiola, be jokios abejonės, yra stiliaus pavyzdys ir laisvai gali pretenduoti tapti stilingiausiu vyru sporto pasaulyje.

Aktorius Bradley Cooperis (42 m.)

Nors šiandien B.Cooperis yra puikus stiliaus žinovas, taip buvo tikrai ne visada. Savo karjeros pradžioje jis rengėsi kaip mulkis – jam tai, matyt, nebuvo svarbu. Tačiau išgarsėjęs aktorius susiėmė ir dabar gali mėgautis itin stilingo vyro statusu. Šiandien Bradley – kašmyro megztukų, languotų marškinių ir beisbolo kepuraičių gerbėjas, tačiau oficialiuose renginiuose jis pasirodo kaip stileiva. Pavyzdžiui, apsivelka tamsiai mėlyną aksominį kostiumą ir atrodo pribloškiamai.

Aktorius Jonas Hammas (46 m.)

Kultinio serialo „Mad Men. Reklamos vilkai“ žvaigždė taip pat puikiai atrodė ir šioje kino juostoje, ir kasdieniame gyvenime. Jo laikysena – visada itin išdidi, net tada, kai jis dėvi grubų odinį švarką, ryši labai gerą juodą kaklaraištį ar užsideda aviatoriaus stiliaus saulės akinius. Tiesa, čia svarbi viena taisyklė – šios trejeto aktorius niekada nedėvi vienu metu.

Aktorius Larry Davidas (69 m.)

Amerikiečių komedijos asas kadaise išgarsėjo ne tik savo kino juostomis, bet ir itin nestilinga apranga. Beje, ją ėmė kopijuoti jaunimas, o toks stilius net turėjo savo pavadinimą – „normcore“. Tačiau dabar šis vyras laisvai gali būti vadinamas stiliaus etalonu. Jo puoselėjamo stiliaus esmė – gerai atrodyti net tuomet, kai vilki laisvus ir patogius laisvalaikio drabužius. Nors toks L.Davido įkvėptas mados bumas jau praėjo, jo paties stilingumas niekur nedingo iki šiol.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.