Justė Pinkevičienė pasiryžo šią vasarą įsigyti daugiau ilgesnių suknelių

Vasara – metas, kai norisi puoštis. Ilgesni vakarai, jaukesni pokalbiai ir spinduliuojanti ypatinga aura. Taip pat svarbu, kad bet kuriuo metu iš spintos galėtum išsitraukti mėgstamiausią vasaros suknelę.

 Justė Pinkevičienė.<br> T.Bauro nuotr.
 Justė Pinkevičienė.<br> T.Bauro nuotr.
 Justė Pinkevičienė.<br> T.Bauro nuotr.
 Justė Pinkevičienė.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Jun 1, 2017, 11:35 AM, atnaujinta Jun 1, 2017, 11:47 AM

Viena kosmetikos prekės ženklo „Green Feel“ įkūrėjų, IKONA.TV vadovė Justė Pinkevičienė (27 m.) šiuo metu laukiasi pirmagimio, tad suknelės jos spintoje pasikeitė. Juodą, lengvai krintančią suknelę ji įsigijo butike „Space“.

„Šilkinė suknelė labai lengvutė. Nors ir ilga, puikiai tinka net ir itin šiltiems vasaros orams. Šią suknelę įsigijau tik šiemet, manau, kad ji puikiai tiks romantiškiems vakarams Lietuvos pajūryje“, – sakė Justė.

Vasarą Justė dažniausiai renkasi trumpas, lengvo audinio sukneles. Moteris nebijo eksperimentuoti ir spalvomis, nors juoda išlieka jos mėgstamiausia. „Prie jos itin lengva derinti ryškesnius aksesuarus. Šią vasarą esu pasiryžusi įsigyti daugiau ilgesnių suknelių, kurias derinsiu su įvairiomis skrybėlaitėmis“, – sakė Justė.

Ji stengiasi, kad drabužinėje vyrautų pusiausvyra – netrūktų nei suknelių, nei kelnių.

„Nors mano močiutė nuo mažens mane bandė įtikinti, kad moteriai labiausiai tinka tik suknelės, kelnes vis tiek labai mėgstu“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.