Stilingoji Alesia Mačiulis įsitikinusi, suknelė – privaloma moters spintos dalis

Staiga užklupus šiltiems orams ir vasariškai nuotaikai, kiekviena moteris puola raustis po savo spintą ir ieškoti mėgstamiausio lengvo rūbo. Suknelė yra puikus pagalbininkas ne tik užpuolus karščiams, bet ir tuomet, kai reikia greito, paprasto ir subtilaus stiliaus derinio. Suknelė, toli gražu, nėra tik proginis rūbas – tai universali aprangos dalis, pabrėžianti moteriškumą ir galinti sukurti unikalų asmeninį stilių. 

 Alesia Mačiulis vasaros suknelė.<br> Alesia Mačiulis archyvo nuotr.
 Alesia Mačiulis vasaros suknelė.<br> Alesia Mačiulis archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 3, 2017, 1:58 PM

Moterys savo spintose dažnai nustumia sukneles į pačią gilumą, tačiau, pasak garsių moterų, tai – neatsiejama skoningo garderobo dalis. 

Verslininkė ir mados įsimylėjėlė Alesia Mačiulis (38 m.) yra vienas geriausių skoningo stiliaus pavyzdžių. Suknelę moteris renkasi pagal nuotaiką ir sako, jog klasikinė „maža juoda suknelė'' – tikrai ne jai. 

„Ar patogiau jaučiuosi vilkėdama kelnes ar suknelę, viskas priklauso nuo situacijos. Kartais vilkėdama suknelę jaučiuosi daug natūraliau, laisviau ir dėl to patogiau," – atviravo verslininkė. 

Įvairovę mėgstanti Alesia yra įsitikinusi, jog stilių galima lengvai sukurti sudėtingų kirpimų rūbų deriniais ir pataria nebijoti išskirtinumo. 

„Man patinka sudėtingų kirpimų suknelės. Tokios, kuriomis galima kurti stilių, kurios verčia galvoti, kaip ji sukurta.''

Nuotraukoje moteris vilki lengvą suknelę, pirktą „Femmes Fatales“, kurią puikiai suderino su pečių liniją išryškinančiu „Dior“ švarku. 

Tendencijoms nepasiduodanti moteris spinduliuoja išskirtiniu stiliumi – jį Alesia kruopščiai kuria pati ir aklai vyraujančiams mados vėjams nepasiduoda. 

 „Paskutiniu metu sukneles pradėjau vilkėti daug daugiau nei anksčiau. Viskas, kas liečia suknelių pasirinkimą – vadovaujuosi išskirtinai savo stiliumi, o ne mada ar tendencijomis,“ – stiliaus patarimais dalijosi moteris. 

 Alesia įsitikinusi, jog apsivilkti suknelę progos nereikia, tai yra privalomas moters spintos svečias. 

 „Tinkama suknelė – tai garderobo detalė, kuri pati gali sukurti progą. Esu 100 procentų įsitikinusi, kad visoms moterims tinka suknelės, svarbiausia – išsirinkti tai, kas tinka ir mažiau kopijuoti kitus. Juk stilius – kai kas unikalaus, o ne sukurtas mados, – pasakojo Alesia. 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.