Mados pasaulio herojė Gabrielė Gzimailaitė vasarą pasitinka apsivilkusi klasikine suknele

Vasara – stileivų iššūkių metas. Šilti orai ir naujų tendencijų vėjai priverčia moteris sukti galvas, kaip atnaujinti savo garderobą. Saulės kaitroje norisi jaustis ne tik patogiai, bet ir stilingai. Už suknelės griebiasi ne viena stileiva – tai spintos dalis, kuria galima žaisti įvairiais kirpimais bei spalvomis. Vėjo kedenamos ilgos, ar kūno linijas pabrėžiančios trumpos suknelės – tai progų nereikalaujančios spintos viešnios, kurias vilkint moterys prikausto aplinkinių žvilgsnius. 

 Gabrielės Gzimailaitės mėgstamiausia vasaros suknelė.<br> Gabrielės Gzimailaitės archyvo nuotr.
 Gabrielės Gzimailaitės mėgstamiausia vasaros suknelė.<br> Gabrielės Gzimailaitės archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 11, 2017, 4:52 PM

Į aukštosios mados pasaulį drąsiai kelią besiskinanti mados tinklaraštininkė Gabrielė Gzimailaitė (23 m.) jau spėjo užkariauti Europos stileivų širdis. Londone gyvenanti lietuvė gali pasigirti bendradarbiavimu su mados gigantu Karlu Lagerfeldu. Nors jos spintoje puikuojasi daugybė rūbų, Gabrielė pripažįsta, jog sunkiai gavo suknelę, kurios ilgai ieškojo ir negalėjo rasti. 

„„Be Like Style'' dizainerė pasiūle bendradarbiauti, tad susikūriau tokią suknelę, kurios ilgai norėjau, bet niekur neradau,'' – apie mėgstamiausią vasaros suknelę pasakojo tinklaraštininkė.

Gabrielė įsitikinusi, jog kiekvienos moters spintoje privalo būti bent viena suknelė. 

„Jaučiuosi patogiau vilkėdama kelnes, bet, manau, moterys privalo vilkėti sukneles bent kartais'' – sakė tinklaraštininkė.

Pirkdama suknelę Gabrielė mažai galvoja apie vyraujančias tendencijas – šįkart ji ieškojo universalios, klasikinio kirpimo suknelės. 

„Ši suknelė yra klasikinė ir tiktų ir į darbą, ir pasipuošti vakarėlyje. Ji puikiai atrodo priderinta prie aukštakulnių ar ilgaaulių. Pirkdama suknelę į mados tendencijas atsižvelgiu ne visuomet. Kartais suknelė tokia graži, kad nebegalvoji apie jokias tendencijas, o kartais ieškai suknelės visur, kad tik atrastum būtent tą, kuri tuo metu madinga,'' – apie stilių kalbėjo mergina.

Stilingoji Gabrielė net negali įvardyti mėgstamiausio suknelių kirpimo: „Net negaliu pasakyti, kokie suknelių kirpimai mano mėgstamiausi, bet nemėgstu ilgų suknelių. Labai retai randu tokią, kuri man tiktų.'' 

Nors Gabrielės spintoje suknelių nemažai, vietos tarp favoritų suknelėms lieka mažai. 

 „Nevilkiu suknelių dažnai. Vasarą kelis kartus, o kitais metų laikais suknelę apsivelku tik vakarėlių metu. Sukneles renkuosi dėvėti vakarėlių, vakarienės ir labai karštų vasaros dienų metu,'' – atviravo stileiva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.