Asta Valentaitė Askoto lenktynėse galvą papuošė karališkosios šeimos numylėtinio kūriniu

Šią savaitę vykusiose karališkose Askoto žirgų lenktynėse kaip niekad daug dalyvavo ir lietuvaičių. Čia lankėsi verslininkė Inga Budrienė su vyru, TV3 vadovė Laura Blaževičiūtė su vyru, medikė Renata Valiūnienė su vyru.

 Žirgų lenktynių žavesiui neatsispyrė ir stilistė Asta Valentaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Žirgų lenktynių žavesiui neatsispyrė ir stilistė Asta Valentaitė.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 25, 2017, 11:02 AM

Žirgų lenktynių žavesiui neatsispyrė ir stilistė Asta Valentaitė. Ji Askote išsiskyrė elegantišku stiliumi. Asta vilkėjo garsaus dizainerio Rolando Moureto kurtą aptemptą baltą suknelę, avėjo „Christian Louboutin“ batelius. Prie šio stilingo derinio ji priderino skrybėlių kūrėjo Philipo Treacy kurtą skrybėlaitę. Iš Airijos kilusio mados kūrėjo Ph.Treacy skrybėlės pasaulyje itin vertinamos. Jo gerbėjų sąraše – pramogų pasaulio žvaigždės, aristokratai ir viso pasaulio karališkieji asmenys. 

Itin didelės pagarbos kūrybingų rankų meistras iš Airijos nusipelnė Didžiosios Britanijos karališkuosiuose rūmuose: jis ne tik buvo apdovanotas Riterio ordinu, bet ir pelnė neoficialaus karališkojo skrybėlininko vardą. Jos Didenybė Elizabeth II, princesė Anna, anūkės ir anūkių giminaitės – visos nešioja Ph.Treacy galvos apdangalus. Per Didžiosios Britanijos sosto įpėdinio princo Williamo ir Catherine vestuves airių meistro Ph.Treacy skrybėlaitėmis pasipuošė net 36 svečiai! 

Įdomaus, savito stiliaus skrybėlininką mėgsta ir profesionalai – „Chanel“, „Givenchy“ ir kiti mados namai, kurie artimai su juo bendradarbiauja, savo kolekcijoms nuolat užsako galvos apdangalus. Bet šio pasaulio Ph.Treacy negana: jau keletą metų jis kuria skrybėles ne tik realiems žmonėms, bet ir pramanytiems herojams. Jis aktyviai darbuojasi kino meno srityje. Ekstravagantiškus airių meistro šedevrus nešioja, pavyzdžiui, sagos apie Harį Poterį personažai. Būtent Ph.Treacy sukūrė iš pirmo žvilgsnio paprastą stebuklingą skrybėlę, kuri nuspręsdavo, į kokį fakultetą pateks Hogvartso magijos mokyklos mokiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.