Į uostamiestį atkeliauja „Fashion bazaar” mados mugė

Jau rytoj, kovo 3 dieną Klaipėdos „Švyturio” arenoje pirmą kartą vyks žinomiausia mados mugė „Fashion Bazaar”. Renginys į bendrą erdvę sukvies visus uostamiesčio stileivas ir pakvies pasiruošti artėjančiam pavasario – vasaros sezonui.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2018, 10:25 AM

Renginio organizatorė ir UAB „Inži Group” vadovė Ingrida Rutkauskaitė – Naujokė teigia, kad Klaipėda visuomet buvo ir yra miestas, kuriame netrūksta mados ir stiliaus mylėtojų, todėl šis renginys privalėjo atsirasti ir čia: „Kaskart vykstant mugėms Vilniuje ir Kaune sulaukdavome nemažai prašymų, kad ši mugė būtų organizuojama ir uostamiestyje. Todėl labai džiaugiamės galėdami pasakyti, kad „Fashion bazaar” ateina ir jis ateina dar didesnis bei įdomesnis nei anksčiau! Labai tikimės, kad klaipėdiečiams patiks tai, ką mes paruošėme ir pateisins šio miesto stileivų lūkesčius.”

Ingrida teigia, kad pavasarinė mados mugė pakvies ne tik susitikti su visų pamėgtais ir gerai žinomais Lietuvos kūrėjais, bet ir pradžiugins ypatinga, moterims skirta socialine akcija, kurios tema „Moterys, atraskime meilę sau”. Geriausi ir žinomiausi savo sričių specialistai ves penkis nemokamus seminarus, kurių metu bus pasakojama apie sveiką gyvenseną, meilę sau ir stiliaus kūrimą, vyks šukuosenų bei makiažo pamokos.

Daugiametė mugės dalyvė ir naujos kartos dizainerė Diana Paukštytė papildo organizatorės mintį sakydama, kad Klaipėda yra tas miestas, kuriame gyvena itin stilingi žmonės ir kuriame labai trūksta tokio tipo renginių. Ji džiaugiasi, kad šioje mugėje ji galės tiesiogiai susitikti, pabendrauti su klientais ir pristatyti savo naujausios kolekcijos drabužius: „Spalvų mano kūryboje nedaug, o labiausiai dominuojanti – juoda. Tad maloniai kviečiu visus užsukti ir išsirinkti, kad ir juodą suknelę, tiksiančią pavasariui ar vasarai, pabrėžiančią moteriškumą bei eleganciją.”

Jau rytoj, nuo 10 iki 18 valandos Klaipėdos „Švyturio” arenoje vyksiantis „Fashion bazaar” yra pirmasis Lietuvos valstybės šimtmečiui paminėti skirtas renginys. Kitos dvi šventinės mados mugės vyks Vilniuje (Parodų rūmai „Litexpo” kovo 16 – 17 d.) ir Kaune („Žalgirio” arena kovo 31 d.). Ateikite ir pasiruoškite naujam pavasario – vasaros sezonui mados mėgėjų apsuptyje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.