Kardashianų klano mama Kris Jenner kailiniams nepagailėjo 45 tūkst. eurų

Garsioji Kardašianų klano mama Kris Jenner (62 m.) retai kada su mylimuoju Corey Gamble'u (37 m.) pasirodo viešumoje, tačiau šįkart dėmesį atkreipė dvigubai. Vakarieniauti išsiruošusi pora, kuri jau ne kartą neigė gandus apie skyrybas, sudomino ir itin prabangiais drabužiais.

 Kris Jenner.<br> Scanpix nuotr.
 Kris Jenner.<br> Scanpix nuotr.
 Kris Jenner su mylimuoju Corey.<br> Scanpix nuotr.
 Kris Jenner su mylimuoju Corey.<br> Scanpix nuotr.
 Kris Jenner.<br> Scanpix nuotr.
 Kris Jenner.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 14, 2018, 7:18 PM

K.Jenner pasipuošė mados namų „Gucci“ kurtais kailiniais, kurių apytikslė kaina – net beveik 45 tūkst. eurų. Sudėtingą kūrinį mados namams sukūrė dizainerė Alessandra Michele. Prie palto ji derino ir tų pačių mados namų kelnes.

Garsioji realybės šou žvaigždė su vis dar berniuku-žaisliuku vadinamu Corey pradėjo susitikinėti 2014-aisiais.

Viešas poros pasirodymas dar sykį paneigė gandus, kad jiedu pasuko skirtingais keliais.

„Jis visuomet gyveno labai aktyvų ir nevaržomą gyvenimą, o staiga tapo vienos galingiausių šeimų dalimi. Todėl kai tik Kris nuspręs, kad šis jai atsibodo ir ji nebenori jo matyti savo aplinkoje, jis liktų lyg pasimetęs vaikas. Nemanau, kad Corey turi daug artimų draugų, su kuriais galėtų apie tai pasikalbėti.

Iš tiesų, jis labai kultūringas ir santūrus vyras. Kiekvienas Kris išsišokimas jam nėra įsprastas, todėl nėra lengva prisitaikyti prie pagal taisykles nustatyto gyvenimo“, – „Radal Online“ kalbėjo šaltinis.

Dar praėjusių metų rudenį Kris ir Corey santykiuose turėjo pertrauką, kai ji netikėtai susipažino su turtuoliu iš Nigerijos Christoperiu Cunninghamu. Tačiau atstumas ir nepalankios sąlygos lėmė, kad Kris nenusiteikusi turėti mylimojo, kuris negalėtų su ja praleisti viso savo laiko.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.