Ieva Stasiulevičiūtė pasidalijo praktiška taisykle apie neįprastus stiliaus derinius

Nors kalendorinis pavasaris prasidėjo kiek daugiau nei prieš mėnesį, tik pastarąsias dienas Lietuvą lepina šilti ir itin saulėti orai. Jau daugelį metų pavasaris, ypač moterims, asocijuojasi su atsinaujinimu. Ypač tai atsispindi ir naujausiose mados tendencijose.

 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
 Ieva Stasiulevičiūtė.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 11, 2018, 10:07 AM

Televizijos laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė (29 m.) neslėpė, kad naujiems drabužių deriniams pasiduoda impulsyviai, neatsižvelgdama į metų laiką, ir pasidalijo praktišku patarimu. „Esu impulsyvi pirkėja. Nelaukiu žiemos, kad nusipirkčiau striukę, ar vasaros, kad išsirinkčiau maudymosi kostiumėlį. Mat jau tapo taisykle, kad kai to drabužio prireikia, niekuomet nebūna pirkti būtent to norimo. Dėl to nelaukiu ir netaupau akimirkos, kada ką įsigyti“, – „Lietuvos ryto“ žurnalui „Stilius“ juokėsi I.Stasiulevičiūtė.

Ieva sako, kad ji – nuotaikos žmogus ir drabužius derina ne pagal iš anksto paruoštą planą, o pagal tos dienos emocijas.

„Pažiūrėjus pro langą kol kas tikrai nesinori nieko pavasariško, labiau – šilto megztinio. Bet, prisipažinsiu, keturios batelių ir basučių poros jau labai laukia šiltų orų. Juokauju, kad belaukdamos jos jau spėjo morališkai pasenti.

Negaliu sakyti, kad šį pavasarį mano aprangoje dominuos vien spalvos, ar, priešingai, jų nebus. Taisyklės labai apsunkina ir suvaržo. Dažniausiai mano aprangos sprendimai yra išties impulsyvūs, mėgstu eksperimentuoti. Lygiai taip pat yra su maistu: sako, kad šokoladą geriau suvalgyti iki šešių, bet po šeštos valandos jis yra skaniausias“, – su šypsena kalbėjo Ieva.

Per pastaruosius metus itin pasikeitęs požiūris į stilių atsispindi ir Ievos kasdienybėje. TV laidų vedėja džiaugėsi, kad dabar nebeliko to, kas galėtų būti nemadinga, ir drabužių derinimas tapo žaidimu.

„Pastebėjau, kad ir pati labai pamėgau kontrastus: prie klasikinio kostiumėlio avėti sportinio stiliaus batelius ar prie pieštuko formos sijono vilkėti bluzoną. Elegancija, susipynusi su sportiniu stiliumi, man labai gražu. Vakarinis makiažas prie treningų ir aukštakulnių – kodėl gi ne? Esu už nuolatines paieškas ir drąsų stiliaus žaidimą“, – kalbėjo moteris.

Neretai dėl pasirinktos aprangos komplimentų sulaukianti I.Stasiulevičiūtė sako, kad visuomet atsiranda ir tų, kurie nepagaili kritikos.

Tačiau į tokias kalbas kreipti dėmesio neverta, ypač jeigu jauti pasitikėjimą savimi.

„Manau, pirmiausia reikia būti taikoje su pačiu savimi. Nereikia savęs apkrauti ir galvoti, ką pasakys kiti. Jeigu man patinka suknelė, aš niekuomet nefotografuosiu jos persirengimo kabinoje ir neklausiu draugės, pirkti ar ne. Jei su ta suknele gerai atrodai ir, svarbiausia, gerai jautiesi, klausimo nebelieka, bėgi prie kasos. (Juokiasi.) Mes jautrūs esame tik tada, kai jaučiamės neužtikrinti.

Mano būsimas vyras visada sako: „Taip džiaugiuosi, kad su tavimi kiekvieną kartą, kur tik nueiname, atrodo, lyg eičiau su vis nauja Ieva.“ Niekuomet neprisirišu prie vieno aprangos stiliaus ir džiaugiuosi, kad išmokau atrasti tai, kas man tinka. Jei pamatau ką nors labai dailaus ant podiumu žengiančios merginos, dar nereiškia, kad taip pat gerai tas drabužis atrodys ir ant manęs. Dėl to susigadinti nuotaiką būtų visiška nesąmonė. Reikia išmokti nuo pyragėlio pasiimti visą grietinėlę“, – šypsodamasi kalbėjo I.Stasiulevičiūtė.

Vis dėlto kaskart naujais deriniais žavinti Ieva atskleidė, kad turi ir vieną keistą įprotį – bent kartą per dieną ji privalo persirengti. „Po darbo dienos visuomet norisi atsinaujinti. Persirengus užplūsta nauja energija ir tą pačią dieną gali išgyventi naują dieną. Tai visuomet pakelia nuotaiką. Arba ją sugadina“, – juokavo I.Stasiulevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.