Laura Vagonė patarė, kaip išvengti žodžių „neturiu kuo apsirengti“

Vestuvių planuotoja Laura Vagonė (37 m.) labai nemėgsta apsipirkinėti, todėl kai reikia išskirtinio drabužio, į pagalbą pasitelkia gerą stilistą.

 Laura Vagonė.<br> L.Griciaus nuotr.
 Laura Vagonė.<br> L.Griciaus nuotr.
 Laura Vagonė.<br> L.Griciaus nuotr.
 Laura Vagonė.<br> L.Griciaus nuotr.
 Laura Vagonė.<br> L.Griciaus nuotr.
 Laura Vagonė.<br> L.Griciaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 13, 2018, 3:27 PM

„Tai yra puikus būdas sutaupyti laiko ir išvengti apsipirkinėjimo kančios. O kasdienai naudoju savo spintos resursus: galiu kai kuriuos rūbus nešioti daug daug metų“, – šypsosi Laura.

Kad neturi kuo apsirengti, vestuvių planuotoja sako nebent juokaudama. Ji tikina, kad visada spintoje galima atrasti tikrų lobių.

„Tereikia kartais išbandyti netikėtus derinius. Ištraukti ką nors užmiršto, ką nors nukirpti, pasiaurinti, pakeisti diržą. Kartais užsimanau ko nors visai nesąmoningo. Būna tokia nuotaika, ir gana dažnai, tada nesibodžiu užsukti net į dėvėtų rūbų parduotuves. Įprastas stilius man dažnai yra nuobodus. Aišku, turiu draugų dizainerių, kuriuos myliu, ir jie mane, tad neturėjimo ką apsirengti laipsnis sumažėja dar ir dėl jų dovanų“, – nusijuokė ji.

Vos išlindus pavasario saulei L.Vagonė „Stiliui“ parodė savo mėgstamą drabužių derinį.

„Massimo Dutti“ švarką ji įsigijo žiemą į Australiją emigravusios bičiulės, vienos geriausių Lietuvos stilisčių Giedrės Anužytės paliepimu.

„Švarkas prilipo kaip antra oda, vien dėl jo labai laukiau pavasario“, – sakė vestuvių planuotoja.

Plačias rusvai žalsvos spalvos kelnes L.Vagonė užsisakė internetinėje drabužių parduotuvėje asos.com.

„Vadinu jas Gavrošo kelnėmis. Esu iš tų moterų, kurioms nebūtina visada vaikščioti apsitempus viską, kas įmanoma. Apsimovusi kelnes pastaruoju metu vaikštau beveik visur. Kad ir su kuo derinčiau, man jos tinka. Švarkas – mano darbinė apranga. Tiesą sakant, džiaugiuosi, jog mano darbas toks, kad oficiali apranga nėra būtina“, – džiaugėsi ji.

Smagius nuotraukoje matomus „Puma“ batus moteris įsigijo praėjusių metų pavasarį parduotuvėje „Salt Concept“.

„Dydžiu per dideli, bet labai man patiko – nieko nepadarysi. O laikrodį gavau dovanų gimtadienio proga“, – šypsojosi Laura.

Tiesa, vestuvių planuotoja savo pavasarišką derinį užbaigė apvaliais saulės akiniais, kurie... iš Gariūnų turgaus!

„Juos pasiskolinau iš bičiulio, bet taip ir neatidaviau“, – juokėsi ji.

Laura daug vaikšto ir dažnai ryte nežino, kur atsiras vakare, todėl jai svarbu, kad drabužis būtų patogus ir kad gatvėje nesutiktų antro žmogaus su tokiu pat apdaru.

„Eidama į vakarėlius galiu pasikankinti ir išbūti visą vakarą su aukštakulniais. Bet dažnai klasikinę aprangą derinu su sportine, kartais būnu bohemiška – mano spintoje visko galima rasti. Per didžiuosius šalčius gatvėmis vaikščiojau su gero bičiulio fotografo Luko Griciaus vyriška pūkine striuke ir neturėjau jokių problemų. O ir šiaip mėgstu pasiskolinti vyriškus megztinius, marškinius, marškinėlius“, – patarimu, kur galima rasti drabužių, pasidalijo L.Vagonė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.