Liucina Rimgailė papasakojo, kaip puošiasi atšilus orams

Kepyklėlės „Liu Patty“ ir desertinės „Liu“ įkūrėja Liucina Rimgailė (28 m.) pavasarį pasitiko šviesiomis spalvomis. Ji iš tų moterų, kuri sako: „Turiu ką apsirengti visada!“

 Liucina Rimgailė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Liucina Rimgailė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Liucina Rimgailė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Liucina Rimgailė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Liucina Rimgailė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
 Liucina Rimgailė.<br> J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 15, 2018, 4:33 PM, atnaujinta Apr 15, 2018, 4:35 PM

„Tik kartais sunku apsispręsti, ką rengtis“, – nusijuokė ji.

Nuotraukoje Liucina įsiamžino su džinsais, kuriuos įsigijo „Levis“ parduotuvėje, baltus marškinėlius – „H & M“, skarelę – „Stradivarius“, burgundiško vyno spalvos aukštakulnius – „Mango“, o lietpaltį nusipirko „Massimo Dutti“ parduotuvėjerašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „Stilius“.

„Dažniausiai apdarų ieškau Lietuvos parduotuvėse, internete. Dar man patinka lietuvių dizainerių kūryba. Labai dažnai tai būna puikios kokybės drabužiai. Mėgstu kokybiškus drabužius iš natūralaus pluošto, kad oda kvėpuotų. Pirmenybę teikiu medvilnei, viskozei, plonai vilnai ir pan. Tokius rūbus galiu nešioti visur ir vieną kartą derinti prie laisvalaikio stiliaus, o kitą kartą – pakeitusi batelius, apsivilkusi švarkelį – prie dalykinio stiliaus“, – pasakojo ji.

Liucina mėgsta šiuolaikišką klasiką, todėl dažnai drabužiai būna elegantiški.

„Bet kartais užsimanau sezoninių drabužių, skirtų laisvalaikiui. Juk aš moteris ir būnu skirtingos nuotaikos. (Juokiasi.) Svarbiausia, kad apdaras tiktų man, kad jausčiausi su juo gerai, patogiai. Nesivaikau to, kas dabar madingiausia, visur ir visaip matoma“, – apie savo stilių kalbėjo L.Rimgailė.

Moteris prasitarė, jog yra linkusi puoštis taip, kad apranga pakeltų nuotaiką.

„Oras apskritai labai veikia nuotaiką. Kai saulėta, norisi dar daugiau šypsotis, judėti. Žiemą renkuosi tamsesnes, o vasarą – tik baltą arba ryškias spalvas“, – sakė ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.