JAV prezidento R.Reagano meilužių sąrašas – įspūdingas

Keturiasdešimties minučių vyras. Taip aktorė Lana Turner pavadino buvusį Jungtinių Amerikos Valstijų prezidentą Ronaldą Reaganą ir tikino, kad jis buvo itin talentingas lovoje.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Feb 19, 2015, 6:45 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 4:24 PM

Aktoriaus, o vėliau ir prezidento R.Reagano meilės trikampio drama aprašyta naujoje Valentino dieną pasirodžiusioje amerikiečių žurnalisto ir knygų autoriaus Darwino Porterio knygoje „Meilės trikampis: Ronaldas Reaganas, Jane Wyman ir Nancy Davis“ („Love Triangle: Ronald Reagan, Jane Wyman and Nancy Davis“).

Autorius išleido 40-ojo JAV prezidento biografiją, kurioje dėmesys sutelktas į pašėlusius tuo metu Holivudo aktoriaus R.Reagano gyvenimo metus.

Joje teigiama, kad aktorius R.Reaganas, vėliau tapęs Amerikos prezidentu, turėjo meilės romanų su Holivudo žvaigždėmis Doris Day, Marilyn Monroe, L.Turner ir daugeliu kitų moterų ne tik gyvendamas santuokoje su aktore Jane Wyman, bet ir jai subyrėjus. Apskritai R.Reagano meilužių sąraše – 50 Holivudo aktorių.

Praėjus keleriems metams po skyrybų, 1952-aisiais, R.Reaganas vedė savo kolegę N.Davis ir su ja pragyveno iki savo mirties 2004 m. Bet ir Nancy turėjo meilės romanų su tokiais įžymiais vyrais kaip Marlonas Brando, Clarkas Gable’as, Frankas Sinatra ir kiti.

D.Porteris kalbėjosi su kai kuriomis knygoje minimomis moterimis, stengdamasis sužinoti R.Reagano sėkmės paslaptį. Garsioji L.Turner teigė, kad vidutinių gabumų aktorius R.Reaganas buvęs itin talentingas meilės žaidimų metu. Ji R.Reaganą pavadino 40 minučių, o Johną F.Kennedy – 4 minučių vyru.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.