Kaip šį sezoną rengtis vyrams?

Ar į modernų griežtą kostiumą įrėmintas vyras šiandien dar gali jaustis laisvas? Į tokį klausimą bando atsakyti ne tik patys karjeristai, bet ir mados kūrėjai. Ir jų atsakymas paprastas – gali. Ypač šį pavasario ir vasaros sezoną, kai madingas vyras meta iššūkį šiuolaikiniam gyvenimo tempui. Užpildytą dienotvarkę jis išmaino į netikėtas atostogas ir daugiau laiko skiria ne darbui betono džiunglėse, bet dvasingumo paieškoms gamtoje ar pasineria į svetimas egzotiškas kultūras. Taigi naujausios kolekcijos tampa savotišku laisvės, pabėgimo iš miesto gniaužtų manifestu, rašo žurnalas „Stilius plius“.

Viena pagrindinių šio šiltojo sezono tendencijų – pakitusi vyriška uniforma, kuria įprasta laikyti tradicinio kirpimo kostiumą.<br>AP nuotr.
Viena pagrindinių šio šiltojo sezono tendencijų – pakitusi vyriška uniforma, kuria įprasta laikyti tradicinio kirpimo kostiumą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2015, 4:20 PM, atnaujinta Jan 9, 2018, 5:08 PM

Viena pagrindinių šio šiltojo sezono tendencijų – pakitusi vyriška uniforma, kuria įprasta laikyti tradicinio kirpimo kostiumą. Tiesa, šį pavasarį bei vasarą dizaineriai kostiumą interpretavo kiek kitaip ir vietoje pabodusios klasikos pasiūlė gerokai laisvesnius, minkštesnius siluetus. Kostiumas netikėtai tapo nauju atostogų pajūryje simboliu – jis lengvas, nesuvaržantis judesių, net primenantis pižamą.

Naujoji kostiumo filosofija tobulai atsiskleidė ant tokių mados namų kaip „Bottega Veneta“, „Salvatore Ferregamo“ ir „Dries Van Noten“ podiumų. Tiesaus kirpimo kelnės, pasiūtos iš lino arba plotos medvilnės, tarsi netyčia pametamas švarkas, prasegti marškiniai ar net šilkinius primenantys marškinėliai – tai naujas vyriškumo etalonas, kurį užbaigia moderni romėniškų sandalų versija, lengvabūdiškai ant pakaušio nešiojama skrybėlė ar net drobiniai sportiniai bateliai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.