Prabangūs žvaigždžių žaisliukai – automobiliai už milijonus

Būti pasauline žvaigžde dažnai reiškia ir važinėti automobiliu, kurio verti tik išskirtiniai žmonės. Todėl garsenybės neretai vairuoja itin prabangius automobilius ir nevengia tuo pasipuikuoti. „Stilius“ siūlo žvilgtelėti į žymių žmonių garažus – juk net lietuvių patarlė sako, kad aukso ratais ir prie karaliaus privažiuosi, ir dangun nuvažiuosi.

Neseniai Paris į Los Andželo gatves išriedėjo kur kas prabangesniu pirkiniu – sportiniu automobiliu „McLaren 650S Spider“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Neseniai Paris į Los Andželo gatves išriedėjo kur kas prabangesniu pirkiniu – sportiniu automobiliu „McLaren 650S Spider“.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2015, 9:43 PM, atnaujinta Jan 5, 2018, 10:22 AM

Realybės šou žvaigždės Kim Kardashian ir jos vyro reperio Kanye Westo garažuose – ne vienas prabangus automobilis.

Šis baltas gražuolis „Ferrari 458 Italia“ vertas nei daug, nei mažai – 208 tūkst. eurų.

Anksčiau Kim buvo kiek kuklesnė – be „Bentley Continental GT“, kuriuo dažniausiai išriedėdavo į gatves, ji vairavo ir „Ferrari F430“, tuomet kainavusį apie 175 tūkst. eurų.

Tačiau ir tai menkniekis, palyginti su jos vyro pamėgtu „Lamborghini Aventador LP 700-4“, kainuojančiu 710 tūkst. eurų.

Kad garsioji paveldėtoja Paris Hilton jau kelerius metus džiaugiasi specialiai jai pagamintu rožiniu „Bentley Continental GT“, žino ne tik Los Andželas, bet ir visas pasaulis. Tačiau kiekgi žvaigždė gali mėgautis vienu, kad ir labai puikiai jai priderintu automobiliu? Na, ir kas, kad jis atsiėjo 208 tūkst. eurų, – net mažiems vaikams seni žaislai pabosta. Ir visai nesvarbu, kad jos garaže tai toli gražu ne vienintelis automobilis.

Neseniai Paris į Los Andželo gatves išriedėjo kur kas prabangesniu pirkiniu – sportiniu automobiliu „McLaren 650S Spider“. Naujoji paveldėtojos užgaida atsiėjo 320 tūkst. eurų, tačiau jei ir jį gražuolė nuspręs pritaikyti specialiai sau, investicijų prireiks kur kas daugiau.

Septyniasdešimtmetė roko žvaigždė Rodas Stewartas visai neseniai pardavė savo įspūdingąjį „Lamborghini Miura SV“, bet ilgai neliūdėjo.

Šį automobilį praėjusią vasarą Rodas aukcione įvertino beveik 1,3 mln. eurų.

Šimtus milijonų eurų uždirbęs dainininkas praėjusią vasarą atsikratė ir reto 1990-ųjų „Ferrari F40“ – tokių 1987–1992 m. buvo pagaminta vos 1315. Jį atlikėjas aukcione pardavė už kiek daugiau nei milijoną eurų.

Visai neseniai visuomenei dainininkas pademonstravo savo naują pirkinį – su žmona Penny vyko į restoraną 240 tūkst. eurų vertu „Ferrari 458 Spider“. Šis superautomobilis tapo dar vienu puikiu jo įspūdingos kolekcijos egzemplioriumi.

Turtingasis realybės šou kūrėjas Simonas Cowellas, kalbama, gali didžiuotis apie 300 milijonų eurų turtu. Jo automobilių garažas tikrai įspūdingas – čia buvo ir naujausi „Bugatti“, „Porsche“, „Jaguar“, net kelių modelių „Aston Martin“, „Bentley“, „Ferrari“, ir dar vienas kitas brangus automobilis.

Tačiau tai jam netrukdo į gatves riedėti ne itin prabangiu, bet labai dievinamu berniukų žaisliuku – vintažiniu „Ford Bronco“ visureigiu.

Kartą žvaigždė su šiuo automobiliu pateko į visai nežvaigždišką situaciją – nenaujas automobilis vidury Holivudo gatvės Jungtinėse Amerikos Valstijose ėmė ir sustojo. Automobilio savininkui teko sukant ratus aplink jį lūkuriuoti techninės pagalbos. Negi manote, kad tokia žvaigždė tepsis rankas po variklio dangčiu?

Iš Ganos kilęs Italijos rinktinės ir klubo „Liverpool“ futbolininkas Mario Balotelli puikuodamasis išskirtiniais automobiliais galbūt nori pamiršti savo skurdžią kilmę. Jį, trimetį mažylį iš prieglaudos, įsivaikino italų Balotelli šeima. Šiam futbolininkui rūpi ne tik brangios, bet ir kitokios mašinos. Jo namuose stovi tikro jo ūgio statula, jam buvo surengtas asmeninis susitikimas su popiežiumi, tad faktas, kad savo prabangų „Bentley Continental GT“ jis pavertė maskuojamųjų spalvų monstru, nestebina. Pats Mario tuomet juokavo, kad 235 tūkst. eurų vertės automobilį tiesiog paskolino komandos draugui, o tas jį grąžino ne baltą, o maskuojamųjų spalvų.

Be šio, kelių „Audi“, „Maserati“ automobilių, naujausia M.Balotelli garažo pažiba – „Ferrari F12 Berlinetta“.

Jį praėjusią vasarą futbolininkas iš Italijos parsiplukdė į Didžiąją Britaniją, kur dabar rungtyniauja.

Legendinis aktorius Arnoldas Schwarzeneggeris visai neseniai į gatves išriedėjo naujuoju „Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse“ modeliu. Vairuodamas tokį kelių monstrą aktorius tikrai gali pasijusti Terminatoriumi, tačiau Kalifornijos, kurios gubernatorius buvo, įstatymai jam negailestingi – taisyklių paisyti reikia visiems.

Anksčiau 67 metų A.Schwarzeneggeris buvo itin pamėgęs „Hummer“ monstrus, tačiau net kelis kartus nufotografavus jį prie naujojo „Bugatti“ vairo abejonės išnyko – beveik 2 milijonų eurų vertės automobilis su 8 litrų varikliu tikrai priklauso jam.

Visų laikų rezultatyviausias Portugalijos futbolininkas Cristiano Ronaldo savo garaže yra laikęs ne vieną svajonių automobilį. Jo kolekcijoje puikuojasi „Lamborghini Aventador“, „Ferrari 599 GTO“, „Audi RS6“ ir dar ne vienas išskirtinis modelis. Tačiau vos prieš kelias savaites portugalų žvaigždė neiškentė socialiniame tinkle nepasigyręs naujutėliu pirkiniu – gražuoliu „Rolls-Royce Ghost“. „Labas rytas, važiuoju treniruotis esant tokiems puikiems orams“, – socialinio tinklo draugams rašė futbolo žvaigždė ir sulaukė gausybės aikčiojimų dėl naujojo žaisliuko.

Tikslas pasiektas.

 Parengė Laura BULVYDĖ. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.