Olimpiečių istorijos. Giedrius Titenis nenori būti pilka pelė

Rugpjūčio 5 dieną šių žmonių širdys daužėsi it pašėlusios. Tądien – Rio de Žaneiro vasaros olimpinių žaidynių atidarymas. „Stilius“ kviečia susipažinti su įdomiausiais mūsų sportininkų, kurių pasirodymą olimpiadoje transliuoja „Lietuvos ryto“ televizija, gyvenimo vingiais.

Plaukikas Giedrius Titenis.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Plaukikas Giedrius Titenis.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Plaukikas Giedrius Titenis.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Plaukikas Giedrius Titenis.<br>A.Kriščiūno nuotr.
G.Titenis siekia išsiskirti.<br>A.Kriščiūno nuotr.
G.Titenis siekia išsiskirti.<br>A.Kriščiūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Aug 7, 2016, 2:36 PM, atnaujinta May 16, 2017, 2:59 PM

Plaukikas Giedrius Titenis (27 m.) iš olimpiečių išsiskiria savo išvaizda. 193 centimetrų ūgio sportininko rankas puošia ne tik raumenys, bet ir tatuiruotės. Štai po Londono olimpiados jis ant dešinės rankos dilbio išsitatuiravo raudoną slibiną, rašo žurnalas „Stilius“.

„Kodėl slibinas? Nežinau... Todėl, kad norėjau drakono. Sutarėme su tatuiruočių meistru, kad tai bus slibinas, – sakė Giedrius. -Ir šioji – ne paskutinė. „Turiu jau ne vieną tatuiruotę ant kūno ir jų bus dar ne viena“.

Prieš gerus šešerius metus plaukikas pasižymėjo įspūdinga šukuosena, į abi ausis buvo įverti ne itin kuklaus dydžio auskarai.

Išsiskirti mėgstančiam sportininkui nepatinka krepšinis. „Žmogus turi siekti išsiskirti. Nenoriu būti pilka pelė, nenoriu būti paprastas – tiek sporte, tiek gyvenime. Manau, kiekvienas žmogus turi išsiskirti, negali visi būti kaip vienas“, – teigė G.Titenis.

Vienas talentingiausių šalies plaukikų prieš metus vedė ilgametę savo mylimąją Armintą Samuilytę.

Giedrius ir Arminta būdami pradinukai susipažino Anykščių baseine. Merginai plaukimas buvo popamokinė veikla, o Giedriui lankytis baseine dėl stuburo problemų patarė gydytojas.

Draugauti jie pradėjo būdami paaugliai. Ilgą laiką vienas kitam simpatiją puoselėję jaunuoliai jausmus išdrįso parodyti per vieną išvyką, surengtą plaukimo mokyklos.

Olimpiadoje šeštadienį startavęs sportininkas nusivylė. Savo plaukime jis liko penktas, o pusfinalyje – devintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.