40 metų po Elvio Presley mirties: „Jis niekada nesinaudotų feisbuku“

„Pasiilgstu jo juoko“,- minėdama garsiojo dainininko 40-ąsias mirties metines sakė jo buvusi žmona Priscilla Presley ir nusijuokė, kad šiais laikais Elvis tikrai nebūtų toks populiarus, mat nepataikytų koja kojon su dabartiniu jaunimu.

Dainininkas Elvis Presley su žmona Priscilla.<br>AOP nuotr.
Dainininkas Elvis Presley su žmona Priscilla.<br>AOP nuotr.
Moteriai, kurią aistringai bučiavo Elvis, šiuo metu – 76-eri.<br>AP nuotr.
Moteriai, kurią aistringai bučiavo Elvis, šiuo metu – 76-eri.<br>AP nuotr.
Elvis Presley.<br>„Scanpix“ nuotr.
Elvis Presley.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 30, 2017, 6:38 PM

Šiais metais sueina 40 metų, kai pasaulis neteko vieno garsiausių visų laikų dainininko Elvio Presley. Kalbėdama apie šias metines, buvusi rokenrolo karaliaus žmona neslėpė vis dar galvojanti apie jį, net praėjus tiek metų po mirties, rašo „Daily Mail“. Priscilla ir Elvis buvo susituokę 6 metus. Nepaisant to, kad pora išsiskyrė 1973-iaisiais, jiedu liko gerais draugais iki pat Elvio mirties.

Legendinis dainininkas Anapus iškeliavo 1977-aisiais. Kalbėdama apie buvusį savo vyrą, 71 metų moteris sakė, kad jai trūksta vaikiško entuziazmo gyvenimui, kokį turėjęs Elvis. „Pasiilgstu jo juoko, kuris buvo toks užkrečiantis. Kai jis pradėdavo juoktis, galiausiai nelikdavo nė vieno, kuris būtų nesijuokęs. Kai kurie net nežinodavo, dėl ko juokiasi Elvis, bet vis tiek kvatodavosi kartu. Visi visuomet mėgavosi buvimu šalia jo“, ? pasakojo Priscilla. Moteris su rokenrolo legenda susitiko tuomet, kai jai tebuvo 14 metų. O jųdviejų aistra, nepaisant 11 metų skirtumo, įsiplieskė praėjus ketveriems metams, kai mergina 1963-iaisiais persikėlė į prabangią dainininko Memfio vilą „Graceland“.

Šiandien ji jau pasveikino daugiau nei 20 milijonų lankytojų, kurie vis dar plūsta iš arčiau pamatyti legendinio dainininko namų ir pajusti jų dvasią. Jau pabaigta ir vilos plėtra, kuri atsiėjo daugiau nei 130 mln. eurų. Čia pastatytas 450-ies kambarių viešbutis. Vis dėlto naujosios kartos Elvio gerbėjams, kurie irgi labai domisi legendiniu dainininku, buvusi jo žmona turi blogų žinių – šiais laikais Elvis vargiai gyventų nesinervindamas. Ir daugeliui šiuolaikinių jaunuolių jis greičiausiai atsuktų nugarą. „Jis buvo labai uždaras, labai vertino savo privatumą. Todėl niekaip negalėčiau jo įsivaizduoti besinaudojančio socialiniais tinklais. Neseniai net su kažkuo, kas irgi pažinojo Elvį, juokėmės: „Jis niekada nebūtų feisbuke“,-šypsojosi P.Presley.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.