Lrytas.lt – trenerio A.Pauliukevičiaus patarimai asmeniškai jums

Pasiekti tobulybei visai nebūtini stebuklingi metodai. Dažnai jie – tik bereikalingas pinigų ir jėgų švaistymas. Patys teisingiausi būdai dažnai būna net labai paprasti. Europos kultūrizmo čempionas, knygos „Tobulas kūnas“ autorius Andrius Pauliukevičius pasiruošęs pagelbėti portalo lrytas.lt skaitytojams ir pats asmeniškai atsakyti į jų užduotus klausimus apie kūno linijų dailinimą, sveiką mitybą ir gyvenseną.

Klausimus Andriui galite užduoti čia pat, portale, paspaudę ant dešinėje pusėje esančio skydelio.<br>R.Neverbicko nuotr.
Klausimus Andriui galite užduoti čia pat, portale, paspaudę ant dešinėje pusėje esančio skydelio.<br>R.Neverbicko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-30 07:17, atnaujinta 2018-01-08 00:22

„Techniškai kalbant, jei žmogaus hormonų sistema funkcionuoja normaliai, kad jis mestų svorį, reikia iš maisto gauti mažiau kalorijų, nei organizmas per dieną sudegina. Tada jis tą deficitą padengs iš kūno riebalų ir jie tirps. Ir tą kalorijų skaičių reikia gauti kuo dažniau valgant.

Daugeliu atvejų viskas ganėtinai paprasta. Bėda ta, kad žmonės labai išsibalansavę, tai yra visiškai nutolę nuo to, kokius juos sukūrė gamta. Jie nepasiima nuo žemės nukritusio obuolio, neišsikepa mėsos ant laužo, neapeina ratu aplink ežerą – verčiau važiuoja į degalinę ir nusiperka mėšlainį.

Jie taip pat nori tikėti stebuklingais metodais ir dietomis, kuriuos matė per televizijos laidas arba apie kuriuos pasakojo už tvoros gyvenanti kaimynė“, – apie klystkelius, trukdančius būti sveikiems ir gražiems, kalbėjo A.Pauliukevičius.

Klausimus Andriui galite užduoti čia pat, portale, paspaudę ant dešinėje pusėje esančio anketos skydelio. Kiekvieną dieną naujoje specialioje rubrikoje pateiksime filmuotus Andriaus atsakymus ir patarimus, skirtus asmeniškai jums.

Ir tai dar ne viskas. Kiekvieną savaitę rinksime įdomiausio klausimo autorių ir apdovanosime jį ypač sveiku prizu: įdomiausią klausimą uždavusiam skaitytojui atiteks „Lepicol“ ir „Lepicol Plus“ vitaminų pakuotės. Maisto papildas „Lepicol“ – maistinių skaidulų, kurios suteikia pilnumą skrandyje ir padeda jaustis lengviau, šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.