Kur slypi Holivudo aktorių jaunatviškos išvaizdos paslaptis?

Na, ir kas, kad joms – per keturiasdešimt. Jos atrodo taip puikiai, kad joms pavydi kur kas jaunesnės moterys, o žavesiui neatsispiria net perpus jaunesni vyrai. Holivudo aktorės Robin Wright (49 m.), Sofia Vergara (43 m.), Cameron Diaz (43 m.), Gwyneth Paltrow (43 m.) ir Sandra Bullock (51 m.), rodos, žino paslaptį, kaip palaikyti laiko ženklų nepaliestą tobulą kūną, ir įkvepia viso pasaulio moteris nuspausti senėjimo pauzės mygtuką.

Joms pavydi kur kas jaunesnės moterys.<br>ViDA Press nuotr.
Joms pavydi kur kas jaunesnės moterys.<br>ViDA Press nuotr.
Sofia Vergara.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Sofia Vergara.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Sandra Bullock.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Sandra Bullock.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Cameron Diaz.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Cameron Diaz.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Robin Wright.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Robin Wright.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Gwyneth Paltrow.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Gwyneth Paltrow.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

lrytas.lt

Oct 17, 2015, 10:00 AM, atnaujinta Oct 9, 2017, 1:49 PM

Atsispaudimai, atsilenkimai, pilateso treniruotės – liek prakaitą kiek nori, bet nuo to, kas neišvengiama, rodos, pabėgti negali.

Veidrodis išduoda net mažiausias senėjimo pasekmes

Stop. Nepulkite į paniką. Sunkus darbas ir dėmesys sau gali daryti tikrus stebuklus. Trokštančioms išsaugoti jaunystę pataria Holivudo aktorės.

Norite dailių pečių ir liaunų kojų kaip vieno populiariausių pastarojo meto TV serialų „Kortų namelis“ žvaigždės R.Wright? Žavitės liesu vienos daugiausia uždirbančių Holivudo aktorių S.Bullock grožiu? O gal norėtumėte tokio tvirto moteriško kūno, kokiu didžiuojasi seksualioji pramogų verslo gražuolė S.Vergara? Šios moterys – pavyzdys, kad laiką galima sustabdyti.

Į penktąją dešimtį įžengusi C.Diaz dažnai vaidina už save gerokai jaunesnes moteris. Prieš kelerius metus knygą apie sveiką gyvenseną, mitybą ir sportą parašiusi Holivudo aktorė, sulaukusi vidutinio amžiaus, kur kas geriau žino, kaip prisižiūrėti, nei būdama jauna panelė.

„Dabar, kai galime prieiti prie tokio didžiulio srauto informacijos, kur kas lengviau palaikyti gerą sveikatą ir fizinį pasirengimą“, – įsitikinusi C.Diaz.

Pataria šokti

Penktąją dešimtį bebaigianti R.Wright žino, ką reiškia raumenų maudimas. Ji noriai sportuoja, bet nepersistengia. Juk ji – ne Arnoldas Schwarzeneggeris ir jai nereikia prieš kameras puikuotis tvirtais raumenimis.

Todėl visuomet pasitempusi ir elegantiška R.Wright renkasi jogą, kūno rengybos ir baleto elementus vienijančią „barre“ mankštą ir „pole dance“ – šokio aplink stulpą treniruotes. Jokių sunkių svarmenų, važinėjimo dviračiu, pritūpimų ar įtūpstų.

Antraip kasdien sportuojanti aukšta aktorė atrodytų kaip raumenų kalnas.

Jau į šeštąją dešimtį įžengusi S.Bullock – dar viena Holivudo aktorė, atrodanti kur kas jaunesnė, nei yra iš tikrųjų. Smulkutė moteris vadovaujasi vieninteliu principu: jei nori liauno dailaus šokėjos kūną, šok.

Lotynų šokiai, joga ir važinėjimas dviračiu moteriškas kūno formas padeda palaikyti ir seksualiajai S.Vergarai. Iš Kolumbijos kilusi aktorė dievina ledus, tačiau aktyvi fizinė veikla jai leidžia džiaugtis kūnu, kuris laikomas vienu gražiausių ir seksualiausių Holivude.

Jos vienmetė kolegė G.Paltrow išsaugoti jaunystę stengiasi šešis kartus per savaitę po dvi valandas liedama prakaitą sporto salėje. Liekna dviejų vaikų motina atrodo puikiau nei bet kada.

Be abejo, vien aktyvios fizinės veiklos norint apgauti motiną gamtą nepakanka. Be sveikos mitybos principų – nė žingsnio dailaus ir sveiko kūno link.

Dar vienas patarimas, kurį mielai dalija visos jaunai atrodančios aktorės, – gerai išsimiegokite. Dėl miego stygiaus ne tik ima trūkti fizinių jėgų, bet ir formuojasi blogi mitybos įpročiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.