Neįprastas, bet veiksmingas aktyvintos anglies panaudojimo būdas

Visi žinome, kad aktyvinta anglis – tai natūralus absorbentas, kuris valo kraują nuo toksinių medžiagų. Paprastai angliuko tabletės naudojamos apsinuodijus maistu ar pagirių metu.

Aktyvinta anglis padės sulieknėti.<br>123rf nuotr.
Aktyvinta anglis padės sulieknėti.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2015, 9:04 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 3:51 AM

Paskutiniu metu aktyvuota anglis išpopuliarėjo kaip būdas atsikratyti nereikalingų kilogramų. Iš tiesų egzistuoja toks svorio metimo metodas, kuris jau per pirmą savaitę leidžia pasiekti pirmųjų rezultatų.

Norint atsikratyti nereikalingų kilogramų reikia suvartoti po 1 tabletę kiekvienai dešimčiai kilogramų svorio. Tai daryti reikia nevalgius. Tiesa, lieknėti šiuo metodu ilgą laiką jokiu būdu negalima.

Aktyvuotos anglies dėka žarnyne yra sugeriami ir iš jo pašalinami toksinai, bet kartu su šlakais bei toksinais netenkama ir naudingų maistinių medžiagų. Viso to pasekmė – žarnyno mikroflora tampa silpna ir pažeidžiama, dėl to lieknėti tokiu būdu galima ne ilgiau nei dvi savaites.

Specialistai rekomenduoja vartoti anglies tabletes užvalgius kaloringų, riebių, nesveikų, greito maisto produktų, kad skrandyje ir žarnyne neliktų nieko nereikalingo ir kenksmingo sveikatai. Esant pagirioms šios tabletes greitai išvalo kraują nuo nuodingų medžiagų ir leidžia greičiau atsistot ant kojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: prezidento rinkimai – ko nemato Vilniaus burbulas?