5 triukai, kurie padės jums atsikratyti pūslelinės ar pleiskanų

Artėja šventes ir kiekvienas norime jas pasitikti atrodydami pritrenkiamai. Ką daryti, jei pastebėjote, kad dieną prieš tai pasirodė pūslelinė ant lūpų? Arba jei bandote viską, kad jūsų nagai atrodytų gražūs ir sveiki, bet vis tiek norimo rezultato negaunate? Tuomet pasinaudokite šiais patarimais.

Gydyti pūslelinę padeda česnakas.<br>123rf nuotr.
Gydyti pūslelinę padeda česnakas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2015-12-16 08:00, atnaujinta 2017-09-29 04:27

1. Gražių nagų receptas

Sumaišykite pusę puodelio šilto vandens, 1 šaukštelį vandenilio peroksido ir 1 valgomąjį šaukštą valgomosios sodos. Maišydami turite gauti skysto kremo konsistenciją. Įmerkite į mišinį nagus ir palaikykite kelias minutes, o vėliau nuplaukite šiltu vandeniu ir patepkite rankas kremu. Pastebėsite ryškų skirtumą.

2. Jei atsirado pūslelinė

Pūslelinė prieš pat šventes? Tai sugadintų nuotaiką ne vienam. Tačiau yra vienas liaudiškas metodas, kaip sumažinti atsiradusias pūsles. Supjaustykite česnaką skiltelėmis, pridėkite prie pūslelės ir palaikykite keletą minučių. Pakartokite veiksmą kelis kartus paimdami šviežią skiltelę.

3. Atsikratykite užsikimšusių porų

Sumaišykite 2 šaukštus valgomosios sodos su 2 šaukšteliais šilto vandens. Tepkite ant pažeistos odos švelniai masažuodami. Po minutės nuplaukite mišinį šiltu vandeniu.

4. Pleiskanos

Sumaišykite 2 šaukštus obuolių acto, 2 šaukštus šilto vandens ir keletą lašų arbatmedžio aliejaus. Užtepkite gautą mišinį ant plaukų ir palaukite keletą minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu. Procedūrą kartoti reikia 3 kartus per savaitę.

5. Suskeldėjusios pėdos

Sutrinkite vieną bananą dubenėlyje. Užtepkite košelę ant sutrūkinėjusios odos ir palaikykite 10 minučių. Tuomet nuplaukite šiltu vandeniu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.