4 paprasti būdai kovoti su pigmentinėmis dėmėmis

Jeigu esate iš tų, kuriems nepatinka ant kūno esančios pigmentinės dėmės, nebijokite – yra ne vienas būdas kaip padaryti jas beveik nematomas. Pirmiausia galite išmėginti agurkų kaukes. Smulkiai sutarkuokite agurkus. Pagamintą košę dėkite ant odos. Palaikykite 15 minučių. Tuomet sutarkuokite dar agurko ir procedūrą pakartokite.

Pirmiausia galite išmėginti agurkų kaukes.
Pirmiausia galite išmėginti agurkų kaukes.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2016, 4:02 PM, atnaujinta Mar 8, 2019, 9:18 PM

Citrinų sultys taip pat puiki priemonė kovojant su ryškiai matomomis pigmentinėmis dėmėmis. Sumaišykite citrinos sultis su vandeniu santykiu 1:10. Vatos tamponėlį suvilgykite gautame tirpale ir tepkite pigmentines dėmes 2 kartus per dieną.

Jei norite, kad pigmentinės dėmės nebūtų tokio ryškios, paimkite 15 gramų mielių, sumaišykite su arbatiniu šaukšteliu citrinos sulčių. Užtepkite ant probleminės vietos ir palaikykite 20 minučių. Tuomet nuplaukite šiltu vandeniu.

Saldžioji paprika – taip pat vienas produktų, kuris padės jums kovoti su pigmentinėmis dėmėmis. Smulkiai sutarkuokite saldžiąją papriką ir gautą košę tepkite ant odos. Palaukite pusvalandį. Tuomet nuvalykite ir odą patepkite drėkinamuoju kremu.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų kovo 21 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.