„Antibiotikas“, kurį galite pasigaminti namuose

Nors visi supranta, kad be antibiotikų kartais pasveikti tikrai nepavyks, dažnai juos vartojant galima pakenkti organizmui. Ne veltui vis garsiau kalbama apie atsparumą antibiotikams, kuris įgyjamas vartojant jų per daug ir per dažnai.

Gėrimas padeda sustiprinti imunitetą.
Gėrimas padeda sustiprinti imunitetą.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-05 10:08, atnaujinta 2017-05-30 11:40

Ką gi daryti? Liaudies medicinos šalininkai siūlo pirmiausia išbandyti natūralius gydymo būdus ir tik pastebėjus, kad jie nepajėgūs, griebtis vaistų. Ar toks pasirinkimas jums tinka – spręskite patys.

Tačiau jei norite pasigaminti gėrimo, kuris padeda sustiprinti imunitetą, kovoja su bakterijomis bei virusais ir netgi gerina kraujotaką, galite tai padaryti namuose.

Jums reikės: 2 aitriųjų paprikų, 2 valgomųjų šaukštų ciberžolės, 2 valgomųjų šaukštų trintų krienų, 700 mililitrų obuolių acto, ketvirtadalio stiklinės smulkintų česnakų, tiek pat svogūnų ir imbiero.

Sumaišykite visus produktus, išskyrus actą. Sudėkite į stiklainį ir tuomet užpilkite obuolių actu. Geriausia, jei jis sudarys tik trečdalį stiklainio turinio.

Laikykite vėsioje sausoje vietoje. Gėrimas turi stovėti 2 savaites. Vis supurtykite stiklainį, kad jo turinys susimaišytų. Po 14 dienų nukoškite ir palikite tik skystį.

Arbatinį šaukštelį gauto skysčio galima sumaišyti su alyvuogių aliejumi ir pilti į salotas. Būkite atsargūs – gauto gėrimo aromatas ir skonis labai intensyvūs. Suvartoti jo reikėtų po valgomąjį šaukštą kasdien.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.