Merginą dėl linijų užgauliojo net artimieji, štai kas buvo po to

Manekenė Iskra Lawrence savo socialiniame tinkle „Instagram“ viešina nuotraukas su įrašais apie jos santykį su savo kūnu. Ji dalijasi savo teigiamais pranešimais su pasauliu apie meilę sau.

„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 14, 2016, 12:47 PM, atnaujinta May 21, 2017, 7:19 PM

25 metų mergina iš Vorčesteršyro yra šlovinama už savo drąsą ir atsisakymą retušuoti socialiniuose tinkluose viešinamas nuotraukas. Ji tuo dalijasi su dviem milijonais savo sekėjų.

Tiesa, I.Lawrence prisiminė, kad kai buvo jaunesnė, pastabų dėl kūno linijų sulaukdavo net iš giminaičių. Jai iš artimųjų yra tekę išgirsti komentarų, jog ji turėtų atsisakyti vilkėti tam tikrą aprangą, nes tai ją storina.

Iskra pripažino, kad anksčiau nekentė savo kūno ir kovojo su savimi. Tačiau šiandien – viskas kitaip.

Mergina dabar valgo, ką nori, tačiau laikosi sveikos mitybos principų, sportuoja, jau šešerius metus nesilaikė dietų ir nesisvėrė.

„Tiesiog jau žinau, kas man tinka, įsiklausiau į savo kūną. Dabar treniruojuosi tris kartus per savaitę po dvi valandas“, – po viena iš nuotraukų „Instagram“ rašė ji.

Taigi, mergina sugebėjo įveikti dismorifją – nepasitenkinimą savo kūnu, panašų į psichinę neurozę. O tai išgelbėjo nuo anoreksijos, bulimijos, o galbūt dar žiauresnės baigties.

Sveikata nėra susijusi su dydžiu. Tai yra kūno gerovė. Anksčiau aš nemąsčiau sveikai ir nemylėjau savęs. Prireikė ne vienerių metų, kol įveikiau tas tamsias mintis“, – „Instagram“ teigė mergina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.