Pasidalijusi šia nuotrauka moteris sulaukė neįtikėtino palaikymo

Žiemą mes baiminamės ne tik šalčio, bet ir minties apie artėjančią vasarą. Vos įšilus orui iš spintų traukiame daugiau kūno atidengiančius rūbus ir iškart pastebime kiekvieną per ilgus šaltus mėnesius priaugtus kilogramus.

Drąsią nuotrauką paskelbusi moteris sulaukė palaikymo.<br>Facebook nuotr.
Drąsią nuotrauką paskelbusi moteris sulaukė palaikymo.<br>Facebook nuotr.
Drąsią nuotrauką paskelbusi moteris sulaukė palaikymo.<br>Facebook nuotr.
Drąsią nuotrauką paskelbusi moteris sulaukė palaikymo.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-06-21 07:04, atnaujinta 2017-05-21 04:12

Vis dėlto, vienai moteriai pavyko įveikti nepasitikėjimą savimi, o jos Facebook pasidalinta nuotrauka atkreipė portalo greatest.com žurnalistų dėmesį.

21-erių metų amžiaus Leslie Miller žino, ką reiškia turėti trūkumų. Visą gyvenimą kovojusi su antsvoriu šiemet ji pirmą sykį įsigijo bikinį. Iš tiesų, mergina taip įsidrąsino, kad savo socialinio tinklo Facebook paskyroje pasidalijo nuotrauka, kurioje yra juo apsivilkusi.

Prie nuotraukos ji taip pat parašė jaudinančią žinutę, skatinančią meilę sau ir kitiems.

„Pastaruosius 18 metų savo gyvenimo aš laukiau, slėpiau savo kūną. Sakiau sau, kad kada nors pagaliau leisiu sau būti matoma. Pagaliau darysiu tai, ką norėjau daryti, kai tapsiu pakankamai liekna, laiminga ar savimi pasitikinti. Tada, kai mano kūnas atrodys taip, kaip jis „turi“ atrodyti.

Kovojau su savimi ir savo kūnu tylėdama ir jausdama didžiulę gėdą. Kai buvau vos trejų, vaikai mano darželio grupėje paklausė, kodėl aš esu tokia stambi ir kodėl negaliu dėvėti to, ką dėvi jie.

Kai sulaukiau 7-erių, pamelavau už vaikų svorio kontrolę atsakingiems asmenims, kadangi desperatiškai troškau patekti į susirinkimus su moterimis, metančiomis antsvorį.

Kai buvau 9-erių, išdidžiai stovėjau eilėje, antsvorio atsikratymo stovykloje, tam, kad padarytų mano „Prieš“ nuotrauką.

Sulaukus 11-os, chirurgas prapjovė mano pilvą. Jis sakė, kad dabar būsiu daug laimingesnė. Buvau jauniausia pacientė, kuriai buvo atlikta skrandžio mažinimo operacija.

15-os ėmiau pjaustyti savo pačios odą, nes maniau, kad to nusipelniau.

Kai sulaukiau 20-ies, per 9 mėnesius netekau daugiau nei pusės savo kūno svorio. Mano vertė priklausė tik nuo to, ar svarstyklės rodė mažesnį skaičių nei vakar. Tačiau aš pavargau laukti, kol tapsiu tobula.

Taigi, dabar, būdama 21-erių, įsigijau savo pirmąjį bikinį. Jį dėvint matosi viskas: keisti gumbai ir riebalų rinkės, kabanti oda, strijos, celiulitas, operacijų bei savęs žalojimo randai.

Aš tenoriu išmokti mylėti save visą, o ne tas kūno vietas, kurios, kaip man buvo pasakyta, atrodo „priimtinai“. Kadangi to, kaip atrodžiau, visada pakako. Tą patį galiu pasakyti ir Jums.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.