Pučia pilvą? Gražuolė atskleidė būdą, kaip tai įveikti

Nepaisant to, kad įvairiuose socialiniuose tinkluose savo rytines asmenukes talpinančios gražuolės visuomet atrodo pritrenkiančiai, viena sporto entuziastė nusprendė parodyti, kaip būna iš tikrųjų. Nuolat besikeičiant mūsų kūnams, kiekvienam pasitaiko dienų, kai jautiesi ne itin patraukliai, rašo hellogiggles.com

Skirtumas tarp šių nuotraukų – vos 12 valandų.<br>Facebook.com nuotr.
Skirtumas tarp šių nuotraukų – vos 12 valandų.<br>Facebook.com nuotr.
Tiffany Rein<br>Facebook.com nuotr.
Tiffany Rein<br>Facebook.com nuotr.
Tiffany Rein<br>Facebook.com nuotr.
Tiffany Rein<br>Facebook.com nuotr.
Tiffany Rein<br>Facebook.com nuotr.
Tiffany Rein<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 24, 2016, 9:00 AM, atnaujinta May 20, 2017, 7:27 PM

Tuomet būna sunku pasitikėti savimi, nors, atrodo, dar vakar atrodėme puikiai. Tokių akimirkų pasitaiko ir tinklaraštininkei Tiffany Brien, kuri savo Facebook paskyroje nepabijojo pasidalinti drąsių asmenukių koliažo.

Vienoje nuotraukoje jos pilvukas treniruotas ir pavydėtinai plokščias, o kitoje, na, primena nėščiosios... Norėdama įrodyti, kad visiems pasitaiko „blogų dienų“ ir, kad nei vienas nesame tobulas, moteris rašė:

„Šias dvi nuotraukas skiria 12 valandų. Pirmojoje matosi, kaip atrodžiau prieš eidama miegoti, o antrojoje atsispindi, kaip atrodė mano pilvas, kai ryte atsibudau ir pažvelgiau į veidrodį. Keista, tiesa?“, – savo sekėjų klausė moteris.

Tiffany teigė, kad daugybė veiksnių gali paveikti įvairias jūsų organizmo funkcijas. Pilvo pūtimui įtaką gali daryti stresas, hormonų pusiausvyros išsiderinimas, miego trūkumas ar tam tikrų maisto produktų netoleravimas. Moteris teigia, kad didelę įtaką tam, kaip ji atrodo, padarė darbe patiriamas stresas. 

Jai taipogi sunku miegoti, taigi yra beveik neįmanoma to daryti bent 8 valandas per parą. Be to, Tiffany hormonai yra išsiderinę dėl didelio fizinio krūvio, kurį jos organizmas patyrė besiruošiant varžyboms, kuriose vilkimi tik maudymosi kostiumėliai.

„Dabar jau negaliu pasakyti, ką valgiau tą dieną, kai šitaip išsipūtė mano pilvas. Kadangi paprastai maitinuosi iš tiesų sveikai, gali būti, kad mano organizmas ėmė netoleruoti produkto, dėl kurio anksčiau nekildavo jokių problemų. Taigi, dabar turiu išsiaiškinti, kas tai buvo. 

Aš nesu tobula, tiesą pasakius, esu iš tiesų nutolusi nuo to, ką būtų galima pavadinti gera savęs priežiūra. Visi turime silpnybių, kurias sunku įveikti. Žinau, ką darau blogai ir žinau, kaip tai pakeisti. Visgi, viso to pritaikymas realiame gyvenime ir yra sunkioji dalis. Šiuo metu labai stengiuosi daugiau miegoti ir sportuoti bei sveikiau (ne mažiau, bet sveikiau) maitintis“, – rašė fitneso guru.

Be to, Tiffany pateikė 6 patarimus, padėsiančius įveikti varginantį pilvo pūtimą:

1. Išsimiegokite!

2. Žymėkitės, ką valgote, ir sekite, kokie maisto produktai jums sukelia vidurių pūtimą.

3. Nepersistenkite sporto salėje, norėdami atsikratyti padidėjusio pilvuko, nes tai ne riebalai. Tiesą pasakius, didelis fizinis krūvis gali tik pabloginti esamą situaciją.

4. Pasirūpinkite ir vartokite vitaminus bei probiotikus.

5. Gerkite pipirmėčių arbatą – ji padės nuraminti sudirgusį žarnyną.

6. Atsipalaiduokite ir būkite laimingi – visa tai praeis!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.