Viena paprasta gudrybė ir po pusvalandžio rezultatas nustebins

Yra daug patarimų efektyviam lieknėjimui, tačiau be mitybos korekcijos ir fizinio aktyvumo galite išbandyti ir įvyniojimus. Pomada.cc teigiama, kad tai apimtis gali padėti sumažinti net iki 2,5 centimetro.

asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2016-06-29 07:12, atnaujinta 2017-05-20 09:46

Įvyniojimas padeda paskatinti kraujo cirkuliaciją, stimuliuoti limfotaką ir sumažinti riebalinio audinio perteklių.

Tiesa, ši procedūra nerekomenduojama turintiems problemų dėl kraujagyslių, alergiškiems nors vienam iš ingerdientų, nėščiosioms ir žindančioms moterims.

Įvyniojimus atlikti reikėtų nuo 30 iki 60 minučių.

Jums tereikės paprastos maistinės plėvelės ir kelių pasirinktų ingredientų, kuriais tepsite odą. Štai keli receptai, kuriais galite pasinaudoti.

Kleopatros įvyniojimas

Reikės 2-3 šaukštų medaus ir šiek tiek šilto pieno. Abi sudėtines dalis maišykite tol, kol gausite tirštą kremo konsistenciją. Įmasažuokite problemines vietas ir apvyniokite maistine plėvelė.

Įvyniojimas su moliu

Vaistinėse ar natūralios kosmetikos parduotuvėse parduodamas skirtingų tipų molis. Anticeliulitinėmis, riebalus tirpinančiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis pasižymi mėlynasis molis. Jis taip pat aktyvina medžiagų apykaitos procesus odoje. Praskieskite nusipirktą molį vandeniu ir tepkite reikiamas kūno vietas. Apvyniokite jas maistine plėvele.

Obuolių acto įvyniojimas

Ši priemonė stangrina odą, tiesiog obuolių (sidro) actą sumaišykite su vandeniu santykiu 1:1 ir sudrėkinkite mišiniu odą. Įvyniokite į maistinę plėvelę.

Saldus įvyniojimas

Vandens vonelėje ištirpinkite dvi plyteles šokolado, ištepkite odą ir įvyniokite. Tai tonizuos ir odą padarys stangresnę. Šokoladas stimuliuos kolageno ir elastino sintezę.

Šildantis įvyniojimas

Sumalkite šiek tiek imbiero šaknies (apie šaukštas tarkių) ir sumaišykite su dviem šaukštais alyvuogių aliejaus. Tepkite ir įvyniokite problemines kūno vietas. Dėl šildančio poveikio imbieras padės greičiau atsikratyti perteklinio riebalinio audinio. Tiesa, šį įvyniojimą rekomenduojama atlikti trumpiau nei pusvalandį, kad nenudegintumėte odos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.