10 minučių per dieną skyrė mankštai. Rezultatai – stulbinantys

Jei 54-erių Pamela Hansen nebūtų buvusi darbo vietoje (ji dirba padavėja), būtų į kliento klausimą, ar ji nesilaukia, atsakiusi pora „švelnių“ žodelių.

Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2016, 10:48 AM, atnaujinta May 19, 2017, 10:22 AM

„Jaučiausi siaubingai, tačiau negalėjau neigti, kad perkopusi 50 metų ribą, svoris augo it ant mielių“, – prisipažino moteris. Ji savo lieknėjimo istoriją pasidalijo su prevention.com skaitytojais.

Moteris daugelį metų neskyrė tinkamo dėmesio savo sveikatai. Viena augino vaikus, dirbo fizinį darbą, tad perkopus pusę amžiaus, ramybės nedavė ne vien liemens apimtis, bet ir padidėjęs cholesterolio kiekis kraujyje bei aukštas kraujospūdis. Ji suprato, kad atėjo metas pokyčiams.

„Iš draugės išgirdau, kad ji skiria mankštai vos 10 minučių per dieną. Tad nusprendžiau, kad man tai tiktų, nes niekuomet nevalgiau sveikai ir nesimankštinau, todėl norėjau pradėti nuo kažko paprasto“, – sakė Pamela.

Ir iš tiesų 10 minučių fizinis krūvis kasdien per mėnesį moteriai leido atsikratyti 6 kilogramų.

„Ir mane džiugina ne tik tai, kad man teko pirkti naujų drabužių, nes senieji paprasčiausiai per dideli. Dabar miegu geriau, o mano cholesterolio kiekis ir kraujospūdis – normalizavosi“, – rezultatais džiaugėsi moteris.

Norite tokių pokyčių ir jūs? Galbūt verta pradėti nuo video siužete pateikiamų 10 paprastų pratimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.