Sutaupysite tūkstančius: 2 produktai ir atjaunėsite 20 metų

Bėgant metams organizmas ima senti. Pirmieji senėjimo požymiai žinomi visiems – tai ėmę žilti plaukai bei pamažu vis ryškesnėmis tampančios mimikos raukšlės.

Asociatyvi nuotr.<br>123rf.com
Asociatyvi nuotr.<br>123rf.com
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-07-27 20:02, atnaujinta 2017-05-17 15:19

Su pirmuoju kovoti nėra itin sudėtinga, tereikia įsigyti kokybiškų plaukų dažų ir, juos panaudojus, užmaskuoti pigmento netekusius plaukus. Deja, išvengti mimikos raukšlelių nėra taip paprasta. Tai įrodo ir faktas, kad daugybė žmonių yra pasiryžę išbandyti netgi plastinę chirurgiją tam, kad atjaunintų veido odą.

Laimei, žemiau pateikiamas justhealthylifestyle.com puslapyje publikuotas kaukės receptas padės sutaupyti tūkstančius, skirtus sudėtingoms procedūroms. Jai prireiks vos dviejų ingredientų, kuriuos galima atrasti beveik visuose namuose.

Kaukės recepte nurodomos dvi sudėtinės dalys – agurkai bei kiaušiniai – seniai žinomi dėl savo naudingų savybių. Agurkų sudėtyje esantys elementai natūraliai regeneruoja odą.

Juose gausu antioksidantų, pavyzdžiui, vitaminų C ir K, naikinančių laisvuosius radikalus. Būtent jie, nusėdę ant odos, priverčia ją prarasti elastingumą ir taip paskatina raukšlių susidarymą.

Vienas iš pačių svarbiausių agurkuose esančių sudėtinių elementų – silica. Ji skatina jungiamojo audinio augimą bei kovoja su raukšlėmis.

Tuo tarpu kiaušinių baltymai seniai yra žinomi dėl odą stangrinančių savybių.

Kaukės paruošimas:

Perpjaukite agurką pusiau ir nuo vienos iš jų nulupkite odelę. Nuluptą pusę supjaustykite gabaliukais, kurių dydis neviršytų 2,5 cm.

Sudėkite juos į maisto smulkintuvą ir apie dvi minutes smulkinkite įjungę vidutinį greitį. To turėtų pakakti, kad smulkinama daržovė pasiektų taptų piurė.

Paimkite dubenėlį ir uždenkite jį marle. Ant jos supilkite susmulkintą masę ir palaukite kol joje esantis skystis nusisunks. Prieš pašalinant marlę, gautą košytę nuspauskite šaukštu tam, kad išbėgtų visas likęs skystis.

Tai atlikę, nuo trynio atskirkite vieno kiaušinio baltymą. Sumaišykite jį su agurkų mase.

Gautą masę užtepkite ant veido ar kitos kūno vietos, kuriai, jūsų manymu, trūksta stangrumo. Palaikykite 15 minučių ir nuplaukite vėsiu vandeniu.

Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, kaukę naudokite vieną ar porą kartų per savaitę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.