Neišmeskite panaudotų arbatos maišelių. Štai ką galite padaryti

Jei namuose geriate žaliąją arbatą, kuri yra supakuota maišeliuose, turėtumėte suklusti. Perskaitę šiuo patarimus liausitės juos metę lauk, rašo justhealthylifestyle.com.

Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Asociatyvi nuotr.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-08-08 07:17, atnaujinta 2017-05-16 14:04

Kodėl? Jie gali būti labai naudingi odai, akims ir plaukams.

1. Šveitiklis

Arbata pagerina odos stangrumą, tonizuoja. Iš panaudoto arbatos maišelio galite pasigaminti puikų veido šveitiklį. Suplėšykite pakelį, išimkite jo turinį, sumaišykite su cukrumi ir šlakeliu vandens. Įmasažuokite į veidą. Po tokio šveitimo oda bus gaivi ir švelni.

2. Veido kaukė

Praplėškite panaudotą arbatos maišelį. Sumaišykite jo turinį su šaukšteliu sodos ir medaus. Ištepkite veidą ir pabūkite 15 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu. Ši kaukė atgaivins, atjaunins ir sustangrins odą.

3. Paakių kaukė.

Panaudotus jau atvėsintus žalios arbatos maišelius uždėkite ant akių vokų ir paakių. Žalioje arbatoje yra taninų, kurie padės sumažinti patinimą. Atpalaiduos ir sustangrins odą.

4. Nuramina odą.

Jeigu vakare mėgstate išgerti puodelį ramunėlių arbatos, pakelio neišmeskite. Jeigu geriate saldintą arbatą, prieš dėdami į puodelį cukrų, pakelį padėkite į atskirą lėkštelę.

Nusunkite pakelį, tuomet vatos diskelį sudrėkinkite ramunėlių nuoviru ir tepkite veidą (drėkinti veidą galite tiesiog su arbatos pakeliu). Ramunėlės skaistina veido odą, taip pat nuramina odos uždegimus – pabandykite, tikrai nenusivilsite.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.