Stebuklingas receptas padės pamiršti sąnarių skausmus ir ne tik

Želatina – vienas iš turtingiausių kalogeno šaltinių. Ji maitina ir stiprina kaulus bei sausgysles, taip pat suteikia jiems tvirtumo bei elastingumo.

 123RF.com asociatyvi nuotr.
 123RF.com asociatyvi nuotr.
Želatina – vienas iš turtingiausių kalogeno šaltinių. Ji maitina ir stiprina kaulus bei sausgysles, taip pat suteikia jiems tvirtumo bei elastingumo.<br>123rf nuotr.
Želatina – vienas iš turtingiausių kalogeno šaltinių. Ji maitina ir stiprina kaulus bei sausgysles, taip pat suteikia jiems tvirtumo bei elastingumo.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 6, 2019, 1:53 PM

Ne veltui gydytojai pataria įtraukti tokį patiekalą kaip šaltiena į savo racioną visiems, kuriems pasireiškia osteochondrozės, artrozės ar artrito simptomai.

Kita vertus, tai verta padaryti kiekvienam, nes tai itin palankiai veikia sveikatą ir savijautą, mat želatina gali sumažinti cholesterino kiekį kraujyje, sustiprinti imunitetą ir organizmo atsparumą virusams bei bakterijoms. Be to, želatina padeda kontroliuoti cukraus kiekį kraujyje.

Kalbant apie sąnarių skausmus, internete plinta receptas, kurį profilaktiškai tikrai galima išbandyti.

Sąnarių skausmams įveikti ir jų ligų profilaktikai vienas senas karo medikas esą naudoja paprasčiausią brinkintą želatiną.

Vakare į ketvirtį stiklinės, su lediniu vandeniu, suberkite du arbatinius šaukštelius želatinos (apie 5 g), išmaišykite ir palikite per naktį. Ryte gerkite tuščiu skrandžiu.

Šis mišinys leidžia pamiršti kojų, nugaros ir kaklo skausmus.

Tokį mišinį reikėtų gerti kartą per metus visą mėnesį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.